Επιμελητήριο Τρικάλων – Επιχειρηματικό Ελληνορωσικό Forum στην Θεσσαλονίκη τον Απρίλιο

Το Επιμελητήριο Τρικάλων ενημερώνει τις επιχειρήσεις – μέλη του ότι το Ελληνορωσικό Κέντρο Ερμής και τα Επιμελητήρια Βιοτεχνικό Θεσσαλονίκης, Γρεβενών, Δράμας, Έβρου, Καβάλας, Κέρκυρας, Κοζάνης, Μαγνησίας, Ξάνθης, Σερρών, Τρικάλων

0 224

Το Επιμελητήριο Τρικάλων ενημερώνει τις επιχειρήσεις – μέλη του ότι το Ελληνορωσικό Κέντρο Ερμής και τα Επιμελητήρια Βιοτεχνικό Θεσσαλονίκης, Γρεβενών, Δράμας, Έβρου, Καβάλας, Κέρκυρας, Κοζάνης, Μαγνησίας, Ξάνθης, Σερρών, Τρικάλων

Το Επιμελητήριο Τρικάλων ενημερώνει τις επιχειρήσεις – μέλη του ότι το Ελληνορωσικό Κέντρο Ερμής και τα Επιμελητήρια Βιοτεχνικό Θεσσαλονίκης, Γρεβενών, Δράμας, Έβρου, Καβάλας, Κέρκυρας, Κοζάνης, Μαγνησίας, Ξάνθης, Σερρών, Τρικάλων και Χαλκιδικής σε συνεργασία με την Εταιρία Συμβούλων Alpha Plan, τα Ρωσικά Επιμελητήρια (Μόσχας, Ρωσίας, Αγίας Πετρούπολης), καθώς και Ρωσικούς Επιχειρηματικούς Φορείς, θα διοργανώσουν Επιχειρηματικό Ελληνορωσικό Forum στην Θεσσαλονίκη τον Απρίλιο 2013.

Στόχος του Επιχειρηματικού Forum είναι η προώθηση των εξαγωγών των Ελληνικών Επιχειρήσεων στη Ρωσική αγορά. Η εν λόγω διοργάνωση θα αποτελέσει ένα σημαντικό γεγονός για τον επιχειρηματικό κόσμο του τόπου μας και κατ’ επέκταση την παγκόσμια αγορά.

Το μεγαλύτερο μέρος του Επιχειρηματικού Forum θα καλυφθεί από Β2Β συναντήσεις μεταξύ Ελλήνων και Ρώσων επιχειρηματιών. Παράλληλα, θα γίνουν προτάσεις επενδύσεων στους τομείς Ενέργειας, Τουρισμού & Μεταποίησης στο πλαίσιο παράλληλων εκδηλώσεων και ενημερωτικών panels με την συμμετοχή διακεκριμένων ομιλητών που θα καλύψουν θέματα, αναφορικά σε τουριστικές υποδομές, επιχειρηματικότητα, εξωστρέφεια, κ.α.

Η συμμετοχή και κυρίως η υποστήριξή σας, είναι πολύ σημαντική για την ενίσχυση της εικόνας των Ελληνικών επιχειρήσεων αλλά και την αποδοτικότερη προώθηση των προϊόντων/υπηρεσιών τους.

Για εκδήλωση ενδιαφέροντος, μπορείτε να επικοινωνήσετε με το Επιμελητήριο Τρικάλων το αργότερο μέχρι την Παρασκευή 30 Νοεμβρίου ώστε να αποσταλεί λίστα ενδιαφερόμενων Ελληνικών επιχειρήσεων στα Ρωσικά Επιμελητήρια, προς εκδήλωση αντίστοιχου ενδιαφέροντος επενδυτών και προγραμματισμό Β2Β συναντήσεων με Ρώσους επιχειρηματίες.

Να σημειωθεί ότι στο Επιχειρηματικό Forum θα συμμετέχει περιορισμένος αριθμός επιχειρήσεων καθώς και περιορισμένος αριθμός προϊόντων/υπηρεσιών ανά κλάδο.

Πληροφορίες: Σδρένια Σοφία, τηλ. 2431028189 (εσωτ. 106), e-mail: sdrenia@trikalabiz.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.