Επί τάπητος η ενίσχυση των περιφερειακών Μ.Μ.Ε, στην συνάντηση του Κυβερνητικού Εκπροσώπου κ. Οικονόμου και της κας. Παπακώστα

0 530

Στον Υφυπουργό παρά τω Πρωθυπουργό και Κυβερνητικό Εκπρόσωπο κ. Οικονόμου, η Τρικαλινή Βουλευτής Κατερίνα Παπακώστα, στο πλαίσιο των κυβερνητικών της επαφών, για θέματα που άπτονται της επικαιρότητας και του Νομού.

 

Πιο συγκεκριμένα, ετέθη από την Βουλευτή το ζήτημα της ενίσχυσης των περιφερειακών Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης και δη του ημερήσιου και εβδομαδιαίου έντυπου τύπου και της άρσης των σχετικών περιορισμών στην κυκλοφορία του έντυπου τύπου, καθώς εξαιτίας της πανδημικής κρίσης έχει υποστεί τεράστια ζημία.

 

Όπως η ίδια τόνισε: « Η πρόσθετη στήριξη των περιφερειακών Μέσων Ενημέρωσης κρίνεται αναγκαία, ώστε να παρέχεται βέλτιστα έγκριτη και έγκυρη ενημέρωση στους πολίτες, αλλά ταυτόχρονα να διασφαλιστεί η επιβίωσή τους σε ένα δυσχερές περιβάλλον, που έχει διαμορφωθεί από τις συνέπειες της πανδημικής κρίσης

 

Από πλευράς του, ο κ. Οικονόμου ανέφερε, πως παραμένει στις προτεραιότητες της Κυβέρνησης η εύρυθμη λειτουργία και η στήριξη των περιφερειακών Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης και πως άμεσα θα προβεί σε διερεύνηση της δυνατότητας ικανοποίησης των σχετικών αιτημάτων τους.

 

Κλείνοντας, στην μεταξύ τους συζήτηση δεν έλειψε ο σχολιασμός της πολιτικής επικαιρότητας, όπως η επερχόμενη συζήτηση στην Βουλή για την σύσταση Εξεταστικής Επιτροπής που πρότεινε ο ΣΥΡΙΖΑ και ο κυβερνητικός σχεδιασμός, κυρίως σε θέματα ενίσχυσης της οικονομίας και της πανδημίας.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.