Επί Σταγών – « Βόλτα στη γειτονιά των χρωμάτων »

0 951

Με σχεδιασμό και σταθερά βήματα για το παρόν και το μέλλον, μέσα σε αγαπημένες στιγμές πολιτισμού για το φετινό καλοκαίρι ανακοινώνουμε την έναρξη των εκδηλώσεων «Βόλτα στη γειτονιά των χρωμάτων», που διοργανώνει ο Καλλιτεχνικός Σύλλογος με την επωνυμία Θεατρικό Εργαστήρι « Επί Σταγών ».
Έχοντας στην φαρέτρα μας την αγάπη για τον πολιτισμό, τη δημιουργικότητα και την πρωτοτυπία, και γνωρίζοντας ότι ο πολιτισμός στα περίεργα χρόνια που διανύουμε δεν είναι περιττή πολυτέλεια, θα σας ταξιδέψουμε τις ζεστές νύκτες του καλοκαιριού. Στηρίζουμε τον πολιτισμό που δημιουργούμε. Αγαπάμε την τέχνη, την υπηρετούμε, τη σεβόμαστε και επιδιώκουμε να την πάμε ένα σκαλί πιο ψηλά. Ο πολιτισμός δεν είναι ένας οργανισμός, αλλά μια συνισταμένη θελήσεων. Και μ΄ αυτές τις «θελήσεις» προχωράμε.

Μια «Βόλτα στη γειτονιά των χρωμάτων», είναι βόλτα σε ένα «καταφύγιο» πολιτισμού, που δίνει τη δυνατότητα επιλογής μέσα από διαφορετικά είδη τέχνης. Μουσική, θέατρο, κινηματογράφος, θεάματα για παιδιά, αφιερώματα σε «μεγάλους καλλιτέχνες», γαλάζιες νύκτες και πανσέληνος θα γεμίσουν το αμπάρι σας με μοναδικές, αξέχαστες στιγμές.

Στόχος μας οι κάτοικοι της πόλης μας, κι όχι μόνο, να γίνουν μια μεγάλη αγκαλιά, μια παρέα, να κάνουν μια «Βόλτα στη γειτονιά των χρωμάτων» για να «βάψουν» τη καλοκαιρινή ζωή τους με τα πιο γλυκά χρώματα.

Ξεκινάμε λοιπόν με τη πρώτη μας συναυλία εστιάζοντας στους νέους. «Θα με κοιτάς και θα σου μοιάζω». Η παιδική χορωδία του Δήμου Καλαμπάκας, ο Σαράντης Μούτος, ο Φώτης Φωτόπουλος και σπουδαίοι μουσικοί, συναντώνται στη «γειτονιά των χρωμάτων» για ένα ταξίδι στ’ ανοικτά, σε μια μεγάλη νύκτα γεμάτη έντεχνα τραγούδια.

Τρίτη 3 Ιουλίου 2018 & ώρα 21:30 – Αύλειος χώρος ΚΕΓΕ
ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

Το πρόγραμμα εκδηλώσεων του καλοκαιριού θα δοθεί τις επόμενες μέρες.

ΤΟ ΔΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Litespeed Greek Web Hosting by NetSpace.gr