Έπεσε η αυλαία του 7th Rocking Under The Rocks Motorbike Festival

Με τα “Κόκκινα Χαλιά” έπεσε η αυλαία του 7th Rocking Under The Rocks Motorbike Festival που πραγματοποιείται στην Καλαμπάκα εδώ και εφτά χρόνια.

0 399

Με τα “Κόκκινα Χαλιά” έπεσε η αυλαία του 7th Rocking Under The Rocks Motorbike Festival που πραγματοποιείται στην Καλαμπάκα εδώ και εφτά χρόνια.

Με τα “Κόκκινα Χαλιά” έπεσε η αυλαία του 7th Rocking Under The Rocks Motorbike Festival που πραγματοποιείται στην Καλαμπάκα εδώ και εφτά χρόνια. Η 3η ημέρα του Φεστιβάλ έγινε στο ανοιχτό θέατρο Καλαμπάκας και ήταν εξ αναβολής μιας και την κανονική ημέρα πραγματοποίησης του οι καιρικές συνθήκες δεν το επέτρεψαν. Η 3η ημέρα ξεκίνησε με τους ANIMUS οι οποίοι παρά το μικρό πρόβλημα που παρουσιάστηκε με το ρεύμα κατάφεραν και ολοκληρωσαν την εμφάνισή τους. Ακολούθησαν οι πολλά υποσχόμενοι DOGTALE, οι BLACK LEGS και οι ROCK LACE. Τελευταίοι εμφανίστηκαν τα “Κόκκινα Χαλιά” που τραγούδησαν παλιές και καινούργιες διασκευασμένες επιτυχίες Ελλήνων και Ξένων καλλιτεχνών. Επίσης και δικά τους τραγούδια που έχουν γίνει επιτυχίες. Την παρουσίαση των συγκροτημάτων ανέλαβε η Μαριάννα Ρίζου με τον Σωτήρη αντί της Τζέην Σαμπανίκου και μπορούμε να πούμε ότι τα πήγαν περίφημα.

Ακόμα ένα rock festival πέρασε στην ιστορία. Ελπίζουμε ότι όλα θα πάνε καλά και τους χρόνου θα μιλάμε για το 8ο Rock Festival με πολλές συμμετοχές και την ανάλογη επιτυχία των προηγουμένων.

 

7th_rocking_underIMG_9822

7th_rocking_underIMG_9887

7th_rocking_underIMG_9918

7th_rocking_underIMG_0018

7th_rocking_underIMG_0227

Η Ναυσικά Αλμπάνη τραγούδησε μαζί με τα “Κόκκινα Χαλιά”. Το’ πε και το’ κανε…

7th_rocking_underIMG_9964

Η Μαριάννα Ρίζου και ο Σωτήρης Πούλιος ανέλαβαν την παρουσίαση της 3ης μέρας του Rock Festival και τα πήγαν μια χαρά.. Άντε και στο επόμενο!!!

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.