Επεισοδιακή υποδοχή της «Αμάλ» στη Λάρισα – Ματ, πέτρες και προπηλακισμοί

0 1.402

Επεισοδιακή ήταν η υποδοχή της «Αμάλ» στη Λάρισα, καθώς ομάδα αγνώστων διαφωνούντων με την έλευση της κούκλας και την εκδήλωση προπηλάκισαν τους συμμετέχοντες σε αυτήν, ενώ χρειάστηκε και η επέμβαση της Αστυνομίας.

Σύμφωνα με το onlarissa.gr όλα ξεκίνησαν λίγο μετά τις 7 το απόγευμα, οπότε και ήταν προγραμματισμένη η έναρξη της εκδήλωσης. Πολίτες της Λάρισας και εκπρόσωποι της Δημοτικής Αρχής βρέθηκαν στην κοίτη του Πηνειού ποταμού, στις καμάρες στο ύψος της οδού Καλλιθέας, όπου και θα ξεκινούσε η εκδήλωση για την υποδοχή της «Αμάλ».

Συνοδεία μικρών και μεγάλων, η μικρή «Αμάλ» θα όδευε προς τον Μύλο του Παππά, προκειμένου να υλοποιηθούν οι εκδηλώσεις που είχαν προγραμματιστεί.

Ωστόσο, στη γέφυρα του Πηνειού είχαν συγκεντρωθεί και άτομα που διαφωνούν με την εκδήλωση, με αποτέλεσμα να ξεκινήσουν προπηλακισμοί, από τη μια και την άλλη μεριά, και τελικά να δημιουργηθούν μικροσυμπλοκές -που οδήγησαν στην επέμβαση της Αστυνομίας.

Ένταση σημειώθηκε και έξω από τον Μύλο του Παππά, επί της οδού Γεωργιάδου, όπου και κατέληξε η πορεία για την υποδοχή της «Αμάλ».

Οι εκδηλώσεις υποδοχής πραγματοποιήθηκαν μέσα στο προαύλιο του Μύλου, όπου μικροί και μεγάλοι εξέφρασαν μηνύματα αποδοχής και αλληλεγγύης προς τους πρόσφυγες όλου του κόσμου.

Ομάδα διαφωνούντων με την έλευση της «Αμάλ» εμποδίστηκαν να προσεγγίσουν στον Μύλο του Παππά από ισχυρές δυνάμεις των ΜΑΤ που αποσόβησαν όλες τις προσπάθειές τους να πλησιάσουν το χώρο της εκδήλωσης, ενώ η «Αμάλ» και οι συνεργάτες αποχώρησαν πολύ νωρίτερα από την αναμενόμενη ώρα.

 

πηγη onlarissa.gr

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Litespeed Greek Web Hosting by NetSpace.gr