ΕΠΑΛ Καλαμπάκας – Έναρξη διαδικασίας υποβολής ηλεκτρονικού μηχανογραφικού δελτίου

Το ΕΠΑ.Λ Καλαμπάκας ενημερώνει τους υποψηφίους για την εισαγωγή στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση ότι ξεκινά η διαδικασία υποβολής

0 135

Το ΕΠΑ.Λ Καλαμπάκας ενημερώνει τους υποψηφίους για την εισαγωγή στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση ότι ξεκινά η διαδικασία υποβολής

Το ΕΠΑ.Λ Καλαμπάκας ενημερώνει τους υποψηφίους για την εισαγωγή στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση ότι ξεκινά η διαδικασία υποβολής ηλεκτρονικού μηχανογραφικού δελτίου σχετικά με τις σχολές προτίμησης.

Τα στάδια της διαδικασίας υποβολής ηλεκτρονικού μηχανογραφικού δελτίου είναι τα ακόλουθα:

– Από τις 18 Ιουνίου 2014 και μέχρι το τέλος της διαδικασίας υποβολής μηχανογραφικού δελτίου: Δημιουργία κωδικού ασφαλείας. Οι υποψήφιοι για την εισαγωγή στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, μπορούν να προσέρχονται στα Λύκεια και να δημιουργούν κωδικό ασφαλείας, προκειμένου να χρησιμοποιηθεί για την είσοδό τους στο σύστημα.

– Από τις 24 Ιουνίου 2014 οι υποψήφιοι θα μπορούν να αποθηκεύουν ηλεκτρονικά προσωρινό μηχανογραφικό δελτίο.

– Μετά την έκδοση των γραπτών βαθμολογιών, θα μπορούν οι υποψήφιοι να οριστικοποιούν ηλεκτρονικά το μηχανογραφικό τους δελτίο, αποκτώντας μοναδικό αριθμό πρωτοκόλλου, σε ημερομηνίες που θα γνωστοποιηθούν με σχετική ανακοίνωση.
Επισημαίνεται ότι υποψήφιος, που έχει δημιουργήσει κωδικό ασφαλείας από τις 18 Ιουνίου και μέχρι την ημερομηνία έναρξης της οριστικοποίησης των μηχανογραφικών δελτίων με την κατηγορία 90% και δεν συμμετείχε σε κανένα μάθημα γραπτώς εξεταζόμενο Πανελλαδικά, μεταφέρεται στην κατηγορία του 10%. Κατά συνέπεια, στη συνέχεια θα πρέπει να αποκτήσει νέο κωδικό ασφαλείας, προκειμένου να καταχωρίσει ηλεκτρονικά νέο μηχανογραφικό δελτίο με τη νέα του κατηγορία.

Παρακαλούνται όλοι οι υποψήφιοι να προσέλθουν εγκαίρως μέσα στις προβλεπόμενες ημ/νίες, ώστε να εκδοθούν αρχικά οι ατομικοί κωδικοί ασφαλείας και να ολοκληρωθεί χωρίς προβλήματα η διαδικασία.

Εκ της Διευθύνσεως του ΕΠΑ.Λ. Καλαμπάκας

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.