Έπαιξε μπάλα η ΣΜΥ με την Εθνική Ενόπλων στον τελικό για φιλανθρωπικό σκοπό

0 727

Τουρνουά ποδοσφαίρου πραγματοποιήθηκε σήμερα στο Δημοτικό Στάδιο Τρικάλων με την συμμετοχή της Εθνικής Ομάδας Ενόπλων Δυνάμεων, της Σ.Μ.Υ.  της  ομάδας  του  ΤΕΦΑΑ  και της Ομάδας Εκπαιδευτικών Τρικάλων.

Το τουρνουά ποδοσφαίρου είχε φιλανθρωπικό χαρακτήρα καθώς συγκεντρώθηκαν τρόφιμα, τα οποία θα διατεθούν στην Ιερά Μητρόπολη Τρίκκης, Γαρδικίου και Πύλης.

Άλλωστε αυτό ήταν και το μήνυμα του σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Τρίκκης και Σταγών Χρυσόστομου προς την ομιλία του στους παρευρισκόμενους: Στα Τρίκαλα κανένας νηστικός έστω ένα πιάτο φαγητό”.

Μάλιστα ο κ.κ Χρυσόστομος εξήρε το έργο του πάτερ Εφραίμ ο οποίος διοργανώνει συσσίτια στην Παναγία Φανερωμένη.

Στο τουρνουά παραβρέθηκε ο αντιπεριφερειάρχης Χρήστος Μιχαλάκης και οι Ντίνος Μπάρδας και Χρήστος Γακόπουλος, τον Δήμο εκπροσώπησε ο αντιδήμαρχος Μιχάλης Λάππας, η αντιδήμαρχος οικονομικών κ. Σοφία Αλεστά και ο πρόεδρος της Αστικής Ανάπτυξης κ. Γιώργος Ζιώγας, ο διοικητής της ΣΜΥ κ. Σαράντης Τηλυγάδας, ο διοικητής του ΑΤ Τρικάλων κ. Δημήτρης Μήτραινας, τα ΤΕΦΑΑ εκπροσώπησε ο κ. Κώστας Φαμίσης ενώ τον εμπορικό σύλλογο εκπροσώπησε ο κ. Φαλτάκας.

Για την ιστορία το τουρνουά κατέκτησε η Εθνική Ενόπλων και το τρόπαιο παρέλαβε ο σημαιοφόρος Π.Ν κ. Ευάγγελος Κόκκινος ως εκπρόσωπος του ΑΣΑΕΔ. Να σημειωθεί πως ο διοικητής της ΣΜΥ δεξιωθηκε μετά το τέλος των αγώνων την Εθνική Ενόπλων στην Λέσχη Αξιωματικών.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.