Εορταστικό κλίμα στην Βασιλική για το άναμμα του «Δέντρου των Ευχών»

0 1.050

Μια όμορφη εορταστική εκδήλωση πραγματοποιήθηκε απόψε στην Βασιλική Καλαμπάκας μετά το πέρας του εσπερινού στον Ι.Ν Αγίου Νικολάου, στην πλατεία του χωριού.

Ο λόγος της εκδήλωσης ήταν το άναμμα του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου των Ευχών που στολίστηκε με κάρτες που πάνω τους είχαν διάφορα μηνύματα και ευχές.

Η πρόεδρος του Ε.Μ.Ο Βασιλικής κα Λίτσα Ντελή ευχήθηκε σε όλους καλές και χαρούμενες γιορτές, όπως και η πρόεδρος του χωριού κα Βάια Κολώνα.

Σε όλα τα παιδιά προσφέρθηκαν διάφορα κεράσματα ενώ βάφτηκαν όμορφα και ανάλογα… στο πνεύμα των Χριστουγέννων από την κα Ιωάννα Τασίκα!

Στην εορταστική εκδήλωση παραβρέθηκαν ο Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού και Δια Βίου Μάθησης κ. Γιάννης Μπουτίνας, ο Αντιδήμαρχος Τουρισμού και Αθλητισμού Δ. Μετεώρων κ. Κώστας Ράντος, ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Δημήτρης Λύπας, η πρόεδρος του χωριού κα Βαια Κολώνα, η πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου κα Λίτσα Ντελλή, ο υποψήφιος Δήμαρχος Δ. Μετεώρων κ. Παπαμιχαήλ, η χοροδιδάσκαλος του συλλόγου κα Βίκυ Ρετζελά, η χοροδιδάσκαλος κα Σοφία Μόρφου που είχε την επιμέλεια των μοντέρνων χορών που χόρεψαν τα παιδιά και πολλοί άλλοι.

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.