Εορταστική εκδήλωση στο 2ο Γυμνάσιο Καλαμπάκας

0 1.360

Οι καθηγήτριες γερμανικής γλώσσας Τζέλη Κωνσταντίνα και γαλλικής γλώσσας Μαραγκού Βούλα του Δευτέρου Γυμνασίου Καλαμπάκας διοργάνωσαν από κοινού μια εορταστική εκδήλωση την Τετάρτη, 21 Δεκεμβρίου 2022, ημέρα του χειμερινού ηλιοστασίου.

Οι μαθήτριες και οι μαθητές του σχολείου μας ακούσανε (και τραγουδήσανε, όσο μπορούσανε!) τραγούδια στις ξένες γλώσσες που διδάσκονται και μάθανε να ανταλλάσσουν ευχές σ’ αυτές, αποτυπώνοντάς τες και σε καλαίσθητες κάρτες που με μεράκι και τέχνη δημιουργήσανε.

Ταυτόχρονα, γευτήκανε νόστιμα εδέσματα και γλυκίσματα, που οι ίδιοι οι μαθητές, μόνοι τους ή με τη βοήθεια της οικογένειάς τους, είχαν κατασκευάσει, ενώ ορισμένοι προτίμησαν να τα προμηθευτούν κατασκευασμένα από τα άξια χέρια των σχετικών καταστηματαρχών της πόλης μας.

Έτσι, ολοκληρώθηκαν με κέφι και ζεστή κι ευχάριστη ατμόσφαιρα τα μαθήματα ξένων γλωσσών για το 2022 και οι μαθητές ξεκίνησαν με γλυκές αναμνήσεις τις χριστουγεννιάτικες διακοπές τους, κατά τις οποίες θα ξεκουραστούν και θα αναλάβουν δυνάμεις για μία δημιουργική κι ευχάριστη νέα χρονιά.

Καλές γιορτές σε όλους

 

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Litespeed Greek Web Hosting by NetSpace.gr