Εντυπωσιακή παρουσία ετοιμάζουν οι φίλαθλοι του ΑΣ Μετέωρα

Οι φίλαθλοι των Μετέωρων ετοιμάζουν εντυπωσιακή παρουσία στο αυριανό ντέρμπι που θα γίνει στο Δημοτικό Στάδιο Βασίλης Καρακίτσιος στη Καλαμπάκα ανάμεσα στα Μετέωρα και το Φλαμούλι.

0 110

Οι φίλαθλοι των Μετέωρων ετοιμάζουν εντυπωσιακή παρουσία στο αυριανό ντέρμπι που θα γίνει στο Δημοτικό Στάδιο Βασίλης Καρακίτσιος στη Καλαμπάκα ανάμεσα στα Μετέωρα και το Φλαμούλι. Οι φίλαθλοι των Μετέωρων ετοιμάζουν εντυπωσιακή παρουσία στο αυριανό ντέρμπι που θα γίνει στο Δημοτικό Στάδιο Βασίλης Καρακίτσιος στη Καλαμπάκα ανάμεσα στα Μετέωρα και το Φλαμούλι.

Οι Καλαμπακιώτες φίλαθλοι σκοπεύουν να δημιουργήσουν μια γιορτινή ατμόσφαιρα με στόχο να συμπαρασταθούν μέσα σε φίλαθλα πλαίσια στην αγαπημένη τους ομάδα. Τα Μετέωρα βρίσκονται στην πρώτη θέση της βαθμολογίας και για να παραμείνουν εκεί σίγουρα χρειάζονται την πολύτιμη συμπαράσταση των φίλαθλων τους.

Το παιχνίδι παρά το ότι θα πραγματοποιηθεί σε καθημερινή ημέρα λόγω του ότι είναι εμβόλιμη αγωνιστική αναμένεται να το παρακολουθήσουν αρκετοί φίλοι του ποδοσφαίρου. Να σημειώσουμε ότι θα ξεκινήσει στις 15.00 και θα το διευθύνει ο κ. Κουτσάγιας με βοηθούς τους Νταλούκα και Μανούρα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.