Εντυπώσεις από την συμμετοχή μου στον Ημιμαραθώνιο Αθηνών – Γράφει η Ευτέρπη Διανέλλου

0 488

Αγαπητοί μου συμπολίτες με χαρά σας στέλνω και τις εντυπώσεις μου από την σημερινή συμμετοχή μου στον δωδέκατο διεθνή ημιμαραθώνιο στο κέντρο της Αθήνας μας!

Ένα ποτάμι ανθρώπων με πολλά χρώματα σε πλήρη αγωνιστική διάθεση σε μια ηλιόλουστη ημέρα!

Πραγματική απόλαυση με τόσα χειροκροτήματα με την αναμονή του κόσμου να κοσμεί τους δρόμους (χωρίς αυτοκίνητα)με χίλια δυο χαμογελαστά προσωπάκια να μας δίνουν δύναμη και έμπνευση για τον αγώνα!

Σήμερα φίλοι είναι ημέρα γιορτής και χαράς για την Αθήνα μας,να σκεφτείτε ακόμη και μέσα στο μετρό είχαμε όλοι τα μετάλλια στον λαιμό μας..πρόσεξα ακόμη και πολλά μωρά στα καρότσια να τα φορούν με τους συνοδούς τους..ακόμη και ΑΜΕΑ. Αλήθεια πόσο τους χάρηκα όλους!

Δεν ήξερα όμως πως την ίδια ημέρα 10/3 γίνεται και στην Καλαμπάκα όπου βρίσκεται το κανονικό μου σπίτι..ο ίδιος αγώνας !

Του χρόνου λοιπόν βάζω νέο στόχο να τρέξω στην πόλη μου..που ζω πολλά χρόνια..που σίγουρα έχει άλλη χάρη με θέα τους ιερούς βράχους!!

Ακόμη και ο γκουρού το λέει:{καλό είναι για όλους μας μια φορά τον χρόνο να κάνουμε κάτι που δεν το έχουμε ξανακάνει ποτέ}

Το μήνυμα της ημέρας..είναι πως δεν έχει ηλικία ούτε ο στίβος ,ούτε οι μεγάλες διαδρομές..η άθληση..!!
Αγαπητοί μου αναγνώστες πέρυσι κοιτούσα τους αγώνες από την τηλεόραση..φέτος είπα να κάνω πράξη το όνειρο μου και το έπραξα ..

Κοίτα κι εσύ να ξέρεις πως η ευεξία που σου προσφέρει η ημέρα και το μετάλλιο όταν καταφέρεις να φτάσεις στο τέρμα είναι μοναδική!

Η άθληση και η συμμετοχή στον αγώνα σαν τον σημερινό προσφέρει σωματική,ψυχική και πνευματική ανακούφιση!

Λες ναι μπορώ να τα καταφέρω όπως και οι άλλοι.

Ελπίζω αγαπητοί μου συμπολίτες της υπέροχης αυτής πόλης που μας ενώνει κάθε φορά με τις δράσεις της,να σας φάνηκε χρήσιμο το άρθρο μου..είπαμε η άθληση δεν έχει ηλικία να σκεφτείτε πως σε εμένα το τρέξιμο μου βγήκε ξαφνικά την τελευταία δεκαετία της ζωής μου!

Με εκτίμηση προς όλους τους αγαπητούς μας αναγνώστες της ηλεκτρονικής εφημερίδας της πόλης μας..kalabakacity
—————
Ευτέρπη Διανέλλου
Δημόσιος υπάλληλος στην Περιφέρεια Αττικής!

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Litespeed Greek Web Hosting by NetSpace.gr