Ενημερωτικό δελτίο συμβάντων της Αστυνομίας για την Θεσσαλία

0 228

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΛΑΡΙΣΑΣ

Σύλληψη αλλοδαπής για παράβαση της νομοθεσίας περί ναρκωτικών

Συνελήφθη χθες (09-04-2022) το μεσημέρι στη Λάρισα, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λάρισας, μία αλλοδαπή, διότι κατά τον έλεγχο κατελήφθη να κατέχει μία χάρτινη συσκευασία με ηρωίνη (βραχάκια), συνολικού βάρους -0,3- γραμμαρίων, η οποία κατασχέθηκε.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ

Σύλληψη ημεδαπού για παράβαση της νομοθεσίας περί ναρκωτικών

Συνελήφθη χθες (09-04-2022) το απόγευμα στο Βόλο, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) Βόλου, ένας ημεδαπός, διότι κατά τον έλεγχο κατελήφθη να κατέχει μία νάιλον συσκευασία με κάνναβη, βάρους -3,80- γραμμαρίων, η οποία κατασχέθηκε.
Σύλληψη ημεδαπής για παράβαση της νομοθεσίας περί ναρκωτικών
Συνελήφθη χθες (09-04-2022) το βράδυ στο Βόλο, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Βόλου, μία ημεδαπή, διότι κατά τον έλεγχο κατελήφθη να κατέχει δύο νάιλον συσκευασίες με ηρωίνη, συνολικού βάρους -1,85- γραμμαρίων, οι οποίες κατασχέθηκαν.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ
——————————

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ

Σύλληψη ημεδαπού για παράβαση της νομοθεσίας περί ναρκωτικών

Συνελήφθη χθες (09-04-2022) το μεσημέρι στην Καρδίτσα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Καρδίτσας, ένας ημεδαπός, διότι κατά τον έλεγχο κατελήφθη να κατέχει μία συσκευασία με κάνναβη, βάρους -0,4- γραμμαρίων, η οποία κατασχέθηκε.

Σύλληψη ημεδαπής για παραβάσεις σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος

Συνελήφθη σήμερα (10-04-2022) τις πρώτες πρωινές ώρες στην Καρδίτσα, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Καρδίτσας, μία ημεδαπή, διότι κατελήφθη ως ιδιοκτήτρια, να λειτουργεί κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος και να έχει θέσει σε λειτουργία στερεοφωνικό συγκρότημα, αναπαράγοντας μουσική πέραν του επιτρεπόμενου ορίου. Επιπλέον, διαπιστώθηκε ότι η συλληφθείσα στερούνταν άδειας παράτασης ωραρίου χρήσης μουσικής από αρμόδια Αρχή.

10 – 4 – 2022

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.