Ενημερωτική επιστολή Παραρτήματος Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας Τρικάλων

0 427

Το παράρτημα της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας Τρικάλων θα ήθελε να ενημερώσει τα μέλη καθώς και όλους τους ενδιαφερόμενους για τα ακόλουθα θέματα.

1. Το 36ο Πανελλήνιο Συνέδριο Μαθηματικής Παιδείας με θέμα: «Ο διευρυμένος ρόλος των Μαθηματικών στην επιστήμη και την κοινωνία: Προκλήσεις στον επανασχεδιασμό της μαθηματικής εκπαίδευσης» θα πραγματοποιηθεί στη Λάρισα στις 1-3 Νοεμβρίου 2019 .

2. Το Σάββατο 9 Νοεμβρίου 2019 θα υλοποιηθεί σε τρία εξεταστικά κέντρα ( 7
ο ΓΕΛ Τρικάλων, στο ΓΕΛ Καλαμπάκας, ΓΕΛ Φαρκαδόνας) ο 80ος διαγωνισμός «ΘΑΛΗΣ».

Παρακαλούμε τους συναδέλφους μαθηματικούς να ενημερώσουν του μαθητές του και όσοι επιθυμούν να βοηθήσουν ως επιτηρητές να ενημερώσουν το Παράρτημα έως και τις 15 Οκτωβρίου 2019.

3. Ενόψει του διαγωνισμού «ΘΑΛΗΣ», το παράρτημα προγραμματίζει να υποδεχτεί μαθητές/τριες που επιθυμούν να λάβουν μέρος στον διαγωνισμό στα γραφεία του Παραρτήματος (Μ. Μπότσαρη 2 – Πλατεία ΟΤΕ- Δεύτερος όροφος) τις παρακάτω ημερομηνίες:

– στις 15 Οκτωβρίου 2019 και συγκεκριμένα στις 11.00 – 14.00. Στόχος η ενημέρωσή των  μαθητών/τριών και η διάθεση υποστηρικτικού υλικού.

– στις 25 Οκτωβρίου 2019 και συγκεκριμένα στις 18.00-20.00. Στόχος η περαιτέρω συζήτηση μαζί τους εφόσον προκύψουν απορίες.

Για τη Διοικούσα Επιτροπή

Ο Πρόεδρος – Η Γραμματέας

Δημήτριος Θεοχάρης – Δήμητρα Αγγέλου

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Litespeed Greek Web Hosting by NetSpace.gr