Εγγραφές στο Δ.Ι.Ε.Κ του Γ.Ν Τρικάλων για το έτος 2022 – 2023

0 497

Ο Διοικητής του Γ.Ν.Τρικάλων Λαμβάνοντας υπόψιν τις σχετικές διατάξεις ανακοινώνει:

Α. Την έναρξη εγγραφών Α εξαμήνου στην ειδικότητα: «ΔΙΑΣΩΣΤΗΣ –ΠΛΗΡΩΜΑ ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΟΥ» – ΕΚΑΒ – Από το σύνολο των μαθητών που θα εγγραφούν , στην παρούσα ειδικότητα, οι 15 θέσεις δύναται να καλυφθούν και με τη διαδικασία «Παράλληλο μηχανογραφικό εισαγωγής στα ΔΙΕΚ αρμοδιότητας Υπ.Υγείας» από συμμετέχοντες στις Πανελλαδικές Εξετάσεις.

Β. Την έναρξη κατατάξεων στο Γ εξάμηνο στην ειδικότητα: «ΔΙΑΣΩΣΤΗΣ-ΠΛΗΡΩΜΑ ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΟΥ »- ΕΚΑΒ, σπουδαστών που έχουν κατοχυρώσει τα αντίστοιχα Α και Β εξάμηνα σε άλλο ΙΕΚ ΕΚΑΒ

Γ. Την έναρξη εγγραφών στο Α εξάμηνο της ειδικότητας «Βοηθός Νοσηλευτικής Γενικής Νοσηλείας » – Από το σύνολο των μαθητών που θα εγγραφούν , στην παρούσα ειδικότητα, οι 15 θέσεις δύναται να καλυφθούν και με τη διαδικασία «Παράλληλο μηχανογραφικό εισαγωγής στα ΔΙΕΚ αρμοδιότητας Υπ.Υγείας» από συμμετέχοντες στις Πανελλαδικές Εξετάσεις.

Δ. Την έναρξη κατατάξεων στο Γ εξάμηνο στην ειδικότητα: «Βοηθός Νοσηλευτικής Χειρουργείου» σπουδαστών που έχουν κατοχυρώσει τα αντίστοιχα Α και Β εξάμηνα σε άλλο ΙΕΚ ή ΕΠΑΛ με συναφή ειδικότητα Νοσηλευτικής.

Ε. Οι κάτοχοι ΒΕΚ των ΙΕΚ και του Μεταλυκειακού Έτους –Τάξη Μαθητείας δύνανται να κατατάσσονται σε συναφείς ειδικότητες του ΔΙΕΚ με απαλλαγή από τα μαθήματα τα οποία έχουν διδαχθεί ή κατατάσσονται σε εξάμηνο περαν του Α και σε συναφείς ειδικότητες, υποβάλλοντας αίτηση από 1-15 Σεπτεμβρίου

Δεν υπάρχει όριο ηλικίας • Παρέχεται αναβολή στράτευσης • Η φοίτηση στο ΔΙΕΚ παρέχεται ΔΩΡΕΑΝ

Ημερομηνίες εγγραφών & κατατάξεων : 1-15 Σεπτεμβρίου 2022

Ώρες εγγραφών : 8.30πμ -13.30 μμ, καθημερινά

Τα απαραίτητα δικαιολογητικά για εγγραφή στο Δ.Ι.Ε.Κ είναι τα ακόλουθα:

1. Σχετική αίτηση (παρέχεται στο ΔΙΕΚ )
2. Δίπλωμα οδήγησης Β κατηγορίας. (μόνο για την ειδικότητα ΔΙΑΣΩΣΤΗ).
3. Τίτλος σπουδών, απολυτήριο ή πτυχίο ( πρωτότυπος και φωτοτυπία), ως ακολούθως: 1.ΓΕΛ, 2. ΕΠΑΛ, 3. Κάτοχοι ισότιμων τίτλων επιπέδου 4.
4. Δελτίο αστυνομικής ταυτότητας ή διαβατήριο (πρωτότυπο κ φωτοτυπία)
5. Πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης (τελευταίου τριμήνου, προ της εγγραφής)
6. ΑΜΚΑ σε έντυπη μορφή
7. Προκειμένου για πολύτεκνο ή τρίτεκνο γονέα ή τέκνο πολύτεκνης ή τρίτεκνης ή μονογονεικής οικογένειας, Πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης με τους περιορισμούς που τίθενται από την ισχύουσα νομοθεσία.
8. Ειδικά για την εγγραφή αλλοδαπών υπηκόων χωρών εκτός Ε.Ε και ομογενών , αντί δικαιολογητικού όπως ορίζεται στο σημείο 4 , απαιτείται η κατάθεση διαβατηρίου ή ταυτότητας ομογενών καθώς και της άδειας παραμονής για τους υπηκόους χωρών εκτός Ε.Ε .Σε περίπτωση μη αποφοίτησης από ελληνικό λύκειο ,αντί δικαιολογητικού όπως ορίζεται στο σημείο 3, απαιτείται η κατάθεση του ισότιμου πρωτότυπου τίτλου σπουδών με επίσημη μετάφραση αυτού καθώς και της ισοτιμίας του, εκδοθέντων από Δημόσια Ελληνική Υπηρεσία & πιστοποιητικό γλωσσομάθειας.
9. Προσωπικό email (δηλώνεται στην αίτηση που υποβάλλεται στο ΔΙΕΚ)

Τα απαραίτητα δικαιολογητικά θα κατατίθενται στη Γραμματεία του ΔΙΕΚ Γ.Ν.Τ

Είσοδος από τον προαύλιο χώρο του εμβολιαστικού κέντρου, παλαιό κτίριο -1ος Όροφος

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΩΝ: Ο Διοικητής ΔΙΕΚ Γ.Ν.ΤΡΙΚΑΛΩΝ του Γενικού Νοσοκομείου Τρικάλων
Tηλέφωνο: 2431-3-50637,
email: diekgnt@yahoo.com

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Litespeed Greek Web Hosting by NetSpace.gr