Ενεργοί Πολίτες – Ισχυρός Δήμος – Οι υποψήφιοι της Δημοτικής Κοινότητας Καλαμπάκας στους δρόμους

Οι υποψήφιοι της Δημοτικής Κοινότητας Καλαμπάκας ξεκίνησαν με πολύ όρεξη μετά την Θεία λειτουργία της Κυριακής (24-10-2010) να περιοδεύσουν στους δρόμους της πόλης και να αναλύσουν το πρόγραμμα του συνδυασμού του υπ. Δημάρχου Βύρωνα Μπουτίνα  για την πόλη της Καλαμπάκας και τα χωριά Βυτουμά και Αγία Παρασκευή.

0 331

Οι υποψήφιοι της Δημοτικής Κοινότητας Καλαμπάκας ξεκίνησαν με πολύ όρεξη μετά την Θεία λειτουργία της Κυριακής (24-10-2010) να περιοδεύσουν στους δρόμους της πόλης και να αναλύσουν το πρόγραμμα του συνδυασμού του υπ. Δημάρχου Βύρωνα Μπουτίνα  για την πόλη της Καλαμπάκας και τα χωριά Βυτουμά και Αγία Παρασκευή. Οι υποψήφιοι της Δημοτικής Κοινότητας Καλαμπάκας ξεκίνησαν με πολύ όρεξη μετά την Θεία λειτουργία της Κυριακής (24-10-2010) να περιοδεύσουν στους δρόμους της πόλης και να αναλύσουν το πρόγραμμα του συνδυασμού του υπ. Δημάρχου Βύρωνα Μπουτίνα  για την πόλη της Καλαμπάκας και τα χωριά Βυτουμά και Αγία Παρασκευή. Συνομίλησαν με αρκετούς συμπολίτες οι οποίοι έμειναν έκπληκτοι με την οργάνωση των υποψηφίων της Καλαμπάκας, ώστε να έχουν έτοιμες προτάσεις για την πόλη και τα χωριά Βυτουμά και Αγία Παρασκευή σε ένα πολύ καλαίσθητο φυλλάδιο .

Οι υποψήφιοι της Δημοτικής Κοινότητας Καλαμπάκας θα συνεχίσουν αυτές τις δράσεις με διάφορες παρόμοιες περιοδείες και εκδηλώσεις μέχρι την Κυριακή της 7ης Νοέμβρη.

Τέλος τα νεότερα για τον συνδυασμό του Βύρωνα Μπουτίνα είναι ότι συνεχίζουν οι περιοδείες σε όλα τα χωριά του νέου Δήμου Καλαμπάκας, ενώ την Τετάρτη 27 Οκτώβρη  προγραμματίστηκε μια ξεχωριστή και άκρως ενδιαφέρουσα συνέντευξη τύπου με θέμα ¨ ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ και ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ¨.

 

IMG_4022

IMG_5218

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Litespeed Greek Web Hosting by NetSpace.gr