Ενδιαφέρον για Σαλταπίδα από Πυρσό Γρεβενών

Στην επικαιρότητα βρίσκεται ο συντοπίτης μας ποδοσφαιριστής Σάκης Σαλταπίδας

0 312

Στην επικαιρότητα βρίσκεται ο συντοπίτης μας ποδοσφαιριστής Σάκης Σαλταπίδας

Στην επικαιρότητα βρίσκεται ο συντοπίτης μας ποδοσφαιριστής Σάκης Σαλταπίδας καθώς αρκετά δημοσιεύματα αναφέρονται σε κείνον και συγκεκριμένα για το ενδιαφέρον που υπάρχει από ομάδες για να αποτελέσει μέρος των ρόστερ τους.

Πρόσφατο δημοσίευμα του prismasport.gr που υπογράφει ο Αλέξης Χριστινάκης αναφέρεται στο ενδιαφέρον που υπάρχει από την ομάδα του Πυρσού Γρεβενών για τον Σάκη.

Το δημοσίευμα αναφέρει:

Δυο παλιοί γνώριμοι του Ηρακλειώτικου ποδοσφαίρου έχουν μεγάλες πιθανότητες να συνεργαστούν την νέα αγωνιστική περίοδο. Πρόκειται για τον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή του ΠΟΑ Πέτρο Τσούκλη και τον πρώην ποδοσφαιριστή του Ηροδότου Σάκη Σαλταπίδα. Ο Τσούκλης που είναι προπονητής στον Πυρσό Γρεβενων έχει κάνει πρόταση στον έμπειρο μεσοεπιθετικό για να τον εντάξει στο ρόστερ της ομάδας του καθώς θεωρεί ότι μπορεί να προσφέρει πολλές και σημαντικές λύσεις στο επιθετικό κομμάτι. Ο Πέτρος Τσουκλης γνωρίζει καλά τον πρώην ποδοσφαιριστή του Ηροδότου καθώς είχαν υπάρξει συμπαίκτες στην ομάδα των Τρικάλων. Για τον Σαλταπίδα έχουν δείξει ενδιαφέρον και αρκετές ομάδες της Γ Εθνικής του Ηρακλείου με τις οποίες βρίσκεται σε ανοικτή γραμμή επικοινωνίας.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Litespeed Greek Web Hosting by NetSpace.gr