Έναρξη κατηχητικού, σύναξης γυναικών – ανδρών κα κύκλος γυναικών στην ενορία της Διάβας

0 300

Με τη χάρη του Θεού και την ευλογία του Επισκόπου μας κ.κ. Θεοκλήτου, αυτό το Σάββατο, 2 Νοεμβρίου 2019, στις 5 μ.μ. ξεκινάει το Κατηχητικό στην ενορία του Αγίου Δημητρίου Διάβας.

Οι κατηχητικές μας συναντήσεις απευθύνονται στα παιδιά του Δημοτικού, Γυμνασίου και Λυκείου της Διάβας και θα πραγματοποιούνται στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου, ημέρα Σάββατο, κάθε δεκαπενθήμερο (2 Νοεμβρίου, 16 Νοεμβρίου κ.ο.κ.).

Τις συναντήσεις επιμελούνται ο εφημέριος του Ιερού Ναού, Πρεσβύτερος Ηρακλής Φίλιος, και η σύζυγος του, Πρεσβυτέρα Ελένη Οικονόμου.

Επίσης, αυτό το Σάββατο, 2 Νοεμβρίου 2019, στις 6 μ.μ. θα τελεστεί ο αγιασμός των Συνάξεων γυναικών – ανδρών και θα πραγματοποιηθεί η πρώτη μας συνάντηση.

Οι συνάξεις θα γίνονται στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου, ημέρα Σάββατο, κάθε δεκαπενθήμερο (όπως και το κατηχητικό).

Φέτος το θέμα που θα μας απασχολήσει είναι η Θεία Ευχαριστία, τα τελούμενα στη Θεία Λειτουργία, οι συμβολισμοί τους, τα θαύματα και οι εμπειρίες γερόντων από τη Θεία Ευχαριστία.

Τις συνάξεις επιμελείται ο εφημέριος του Ιερού Ναού, Πρεσβύτερος Ηρακλής Φίλιος.

Προσκαλούνται δε σ’ αυτές, γυναίκες και άνδρες όλων των ηλικιών της ενορίας της Διάβας, αλλά και όσοι άλλοι το επιθυμούν.

Τέλος, σημειώνεται πως από αυτή τη Δευτέρα, 4 Νοεμβρίου 2019, και κάθε Δευτέρα απόγευμα, στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου Διάβας θα πραγματοποιείται ο καθιερωμένος Κύκλος γυναικών από την Κυκλάρχισσα κα. Λιάπη.

Στις 11 Νοεμβρίου θα τελεστεί ο αγιασμός των κύκλων γυναικών.

ΕΚ ΤΟΥ ΙΕΡΟΥ ΝΑΟΥ

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.