Ένα κρούσμα κορονοϊού στο Νομό Τρικάλων – Ενημέρωση από την Περιφέρεια Θεσσαλίας

1 830

Από  26/8/2020 ώρα 14:00  έως 27/8/2020 ώρα 14:00 Το Συντονιστικό Όργανο της Περιφέρειας Θεσσαλίας για την αντιμετώπιση της κρίσης του Covid 19, ενημερώνει καθημερινά και με πλήρη εγκυρότητα τις κοινότητες στους τέσσερις θεσσαλικούς Νομούς για την εξέλιξη της ασθένειας σε υπάρχουσες και νέες εστίες. Τα στοιχεία των νέων κρουσμάτων αντλούνται από τις ΚΟΜΥ του ΕΟΔΥ καθώς και από δημόσια και ιδιωτικά εργαστήρια στα οποία πραγματοποιούνται οι σχετικοί έλεγχοι. Η ενημέρωση πραγματοποιείται με βασικό γνώμονα την ενημέρωση της θεσσαλικής κοινωνίας και την προστασία των προσωπικών δεδομένων και της υπόληψης των ανθρώπων που νοσούν.

 

– Στην περιοχή των Τρικάλων

Καταγράφηκε 1 νέο κρούσμα Covid -19.

Πρόκειται για Έλληνα του Εξωτερικού που επέστρεψε μετά από παραθερισμό σε άλλη γεωγραφική περιοχή. Το κρούσμα δεν διαθέτει ενδείξεις επιδημιολογικής σύνδεσης.

 

-Στην περιοχή της Λάρισας

Καταγράφηκαν 5 νέα κρούσματα Covid -19.

2 κρούσματα αποτελούν στενές επαφές παλαιότερου κρούσματος και προέκυψαν κατόπιν Ιχνηλατήσεως, 2 ακόμη δεν διαθέτουν ενδείξεις επιδημιολογικής σύνδεσης ενώ τέλος 1 επέστρεψε από παραθερισμό σε γειτονική περιοχή.

 

-Στην περιοχή της Καρδίτσας

Καταγράφηκαν 5 νέα κρούσματα Covid -19.

3 κρούσματα αποτελούν στενές επαφές παλαιότερων κρουσμάτων και προέκυψαν κατόπιν Ιχνηλατήσεως ενώ άλλα 2 προσήλθαν στο Γ.Ν Καρδίτσας μετά από συμπτωματολογία.

-Στην περιοχή της Μαγνησίας

Καταγράφηκε 1 νέο κρούσμα Covid -19.

Πρόκειται για στενή επαφή παλαιότερου κρούσματος.

 

-Στην περιοχή της Σκιάθου

Καταγράφηκε 1 νέο κρούσμα Covid -19.

Το κρούσμα προσήλθε στο Κέντρο Υγείας Σκιάθου μετά από συμπτωματολογία και δεν διαθέτει ενδείξεις επιδημιολογικής σύνδεσης.

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
1 Σχόλιο
  1. ΟΧΙάς λέει

    Όσο περισσότερα τέστ κάνεις, τόσα πιο πολλά κρούσματα θα εντοπίζονται, αυτό είναι στοιχειώδες. Οι εξελίξεις όμως, δείχνουν τελικά πως μπορεί τα εισαγόμενα κρούσματα να μην ήταν ανεξέλεγκτα, πλην όμως δεν αποφύγαμε την έξαρση. Το αποδεικνύουν καθημερινά τα νούμερα που ανακοινώνονται και καθίσταται σαφές πως η αιτία, είναι η χαλάρωση του εγχώριου πληθυσμού που δεν εφαρμόζει τα επιβαλλόμενα μέτρα από τους επιστήμονες. Η πολιτική της κυβέρνησης απέτυχε, τσάμπα λεφτά στα ΜΜΕ. Τσάμπα το lock down πάμε για νέο. Τώρα όσοι αμφισβητούν τα μέτρα να το δηλώνουν και όταν κολλήσουν να πληρώνουν από την τσέπη τους τα νοσήλια.

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.