Ένα έτος πάει….

0 685

Ο λόγος και οι πράξεις της δημοτικής αρχής χαρακτηρίζονται πολλές φορές από μικροπολιτικές προσεγγίσεις. Ο τρόπος διοίκησης – διαχείρισης βρίθει συμπεριφορών που δεν συνάδουν με τους προεκλογικούς διακηρυγμένους στόχους. Η αγωνία να διατηρήσουν και να διευρύνουν την απήχηση και την επιρροή τους, τούς οδηγεί σε αντιφάσεις, καυγάδες. Αποφεύγουν τις καθαρές θέσεις και λύσεις.

Είτε αναφέρονται στα καυτά ζητήματα της οικονομίας. Είτε στα απλά καθημερινά προβλήματα. Είτε στο πρόβλημα των αδέσποτων. Περιορίζονται σε γενικόλογες τοποθετήσεις διαχειρίζονται την καθημερινότητα έχοντας το βλέμμα στραμμένο στις εκλογές του 2023.

Η ίδια παθογόνα συμπεριφορά επιδεικνύεται και από την αντιπολίτευση, η οποία εμφανίζει και πάλι τον παλιό κακό εαυτό της. Αντιπολιτεύονται με παρωχημένα όπλα. Ο λόγος τους εκπορεύεται από σκοπιμότητες της «μικροπολιτικής» που παραπέμπει σε άλλες εποχές.

Εμείς υπομονή έχουμε, τις εξαγγελίες για έργα «Ελλάδα 2021» , το νέο περιφερικό, την κατασκευή κολυμβητηρίου, τη σύνταξη 11 μελετών για το πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης».

Με όλα αυτά που ακούω, βλέπω ότι ρίχνουν βελάκια και πίνουν μπύρες.

Γράφει ο “Πεζοδρομιάκιας”

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.