Δεν διορθώνουν γραπτά των Πανελληνίων οι καθηγητές

Σε «λευκή απεργία» προχωρούν οι βαθμολογητές των πανελλαδικών εξετάσεων, διαμαρτυρόμενοι για τη μείωση κατά 63% της αμοιβής τους για τη συμμετοχή τους στις εξετάσεις.

0 204

Σε «λευκή απεργία» προχωρούν οι βαθμολογητές των πανελλαδικών εξετάσεων, διαμαρτυρόμενοι για τη μείωση κατά 63% της αμοιβής τους για τη συμμετοχή τους στις εξετάσεις. Σε «λευκή απεργία» προχωρούν οι βαθμολογητές των πανελλαδικών εξετάσεων, διαμαρτυρόμενοι για τη μείωση κατά 63% της αμοιβής τους για τη συμμετοχή τους στις εξετάσεις. Η διαδικασία βαθμολόγησης έχει ήδη διακοπεί στα περισσότερα κέντρα της πρωτεύουσας. Την Πέμπτη έκλεισαν τα μεγάλα βαθμολογικά κέντρα Φαλήρου, Αμαρουσίου, Χαλανδρίου, Αλίμου, Γαλατσίου, Ηλιούπολης και Καμινίων, ενώ ήδη έχει κλείσει το βαθμολογικό κέντρο Χανίων.

Αδιόρθωτα παραμένουν περίπου 150.000 γραπτά (κυρίως στα μαθήματα Νεοελληνική Γλώσσα, Αρχαία Ελληνικά, Ιστορία κ.λπ.), ενώ δεν έχουν ελεγχθεί και δεν έχουν καταχωριστεί οι βαθμολογίες και στα μισά από όσα έχουν διορθωθεί!
Η «λευκή απεργία» των εκπαιδευτικών φαίνεται να θορύβησε την ηγεσία του υπουργείου Παιδείας, το οποίο προγραμματίζει έκτακτη σύσκεψη σήμερα.
πηγή protothema.gr
Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.