Εμπορικός Σύλλογος Καλαμπάκας – ΟΛΟΙ στα γραφεία του ΟΑΕΕ Τρικάλων για διαμαρτυρία

Ο Εμπορικός Σύλλογος Καλαμπάκας και το Δ.Σ. της Ομοσπονδίας Εμπορικών Συλλόγων Θεσσαλίας καλούν την Παρασκευή 9 Αυγούστου 2013 και ώρα 10:00 ΟΛΟΥΣ

0 295

Ο Εμπορικός Σύλλογος Καλαμπάκας και το Δ.Σ. της Ομοσπονδίας Εμπορικών Συλλόγων Θεσσαλίας καλούν την Παρασκευή 9 Αυγούστου 2013 και ώρα 10:00 ΟΛΟΥΣ

Ο Εμπορικός Σύλλογος Καλαμπάκας και το Δ.Σ. της Ομοσπονδίας Εμπορικών Συλλόγων Θεσσαλίας καλούν την Παρασκευή 9 Αυγούστου 2013 και ώρα 10:00 ΟΛΟΥΣ τους εμπόρους και ελεύθερους επαγγελματίες να πραγματοποιήσουν στα γραφεία του ΟΑΕΕ της πόλης των Τρικάλων παράσταση διαμαρτυρίας – συμβολική κατάληψη για τα απειλητικά ειδοποιητήρια που στέλνουν στους συναδέλφους μας.
Ο Εμπορικός κόσμος επανειλημμένα έχει προτείνει το πάγωμα των ληξιπρόθεσμων οφειλών υπό την προϋπόθεση κανονικής καταβολής των τρεχουσών εισφορών, με δυνατότητα υπαγωγής σε χαμηλότερη ασφαλιστική κατηγορία ή και μείωση του ποσού εισφοράς. Το πρόβλημα με τις ληξιπρόθεσμες οφειλές είναι υπαρκτό, είναι μεγάλο και απαιτεί άμεση λύση, στη βάση της ανακούφισης των ασφαλισμένων και της δυνατότητας αποπληρωμής των οφειλομένων, αλλά πάντα λαμβανομένης υπόψη της σημερινής κατάστασης.
Ως μέλος της διοίκησης της Ομοσπονδίας Εμπορικών Συλλόγων Θεσσαλίας συμφωνούμε στην καταγγελία των απαράδεκτων και εκβιαστικών μεθοδεύσεων και καλούμε την διοίκηση του ΟΑΕΕ Τρικάλων να σταματήσει εδώ και τώρα την αποστολή των απειλητικών σημειωμάτων.

εκ του ΔΣ του Εμπορικού Συλλόγου Καλαμπάκας

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.