Ελληνική Ομάδα Διάσωσης Τρικάλων – Ανακοίνωση για τα νέα ημερολόγια

Η Ελληνική Ομάδα Διάσωσης Νομού Τρικάλων ενημερώνει τα μέλη, τους φίλους και τους υποστηρικτές της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης και ιδιαίτερα του παραρτήματος Τρικάλων, πως από την προηγούμενη εβδομάδα και για το επόμενο χρονικό διάστημα διατίθενται στην περιοχή του νομού Τρικάλων, ημερολόγια της ομάδας για το έτος 2015.

Η διάθεση των ημερολογίων γίνεται από εξουσιοδοτημένο άτομο το οποίο φέρει τα διακριτικά και ταυτότητα της ομάδας, υπό την ευθύνη και εποπτεία της Κεντρικής Διοίκησης της ΕΟΔ, και με την σύμφωνη γνώμη του παραρτήματος Τρικάλων.

Για την πρόληψη φαινομένων παραπλάνησης των πολιτών του νομού Τρικάλων και την αποφυγή σύγχυσης από την διάθεση ημερολογίων στην περιοχή το ίδιο χρονικό διάστημα από άλλες ομάδες διάσωσης, σας ενημερώνουμε πως τα ημερολόγια φέρουν στο εξώφυλλό τους τα διακριτικά της ΕΟΔ αλλά τα στοιχεία του παραρτήματος Τρικάλων στο εσωτερικό τους.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την ΕΟΔ και το παράρτημα Τρικάλων μπορείτε να απευθύνεστε στο τηλέφωνο 6972603585, στα γραφεία της ΕΟΔ, Βασ. Τσιτσάνη 48 (πρώην στρατόπεδο Παπαστάθη) κάθε Τετάρτη μετά της 8 το βράδυ, στις ιστοσελίδες www.hrt.org.gr , www.eodtrikalon.gr καθώς και στη σελίδα μας στο facebook ΕΟΔ Τρικάλων.