Ελικοδρόμιο – Αεροδρόμιο στην Καλαμπάκα;

Φαίνεται πως ήρθε η ώρα η Καλαμπάκα να αποκτήσει το δικό της ελικοδρόμιο ή αεροδρόμιο, κάτι το οποίο είχε ξεκινήσει να ακούγεται χρόνια πριν.

0 422

Φαίνεται πως ήρθε η ώρα η Καλαμπάκα να αποκτήσει το δικό της ελικοδρόμιο ή αεροδρόμιο, κάτι το οποίο είχε ξεκινήσει να ακούγεται χρόνια πριν.

Φαίνεται πως ήρθε η ώρα η Καλαμπάκα να αποκτήσει το δικό της ελικοδρόμιο ή αεροδρόμιο, κάτι το οποίο είχε ξεκινήσει να ακούγεται χρόνια πριν. Αυτή την φορά ενδιαφερόμενοι είναι δυο Ελληνοαμερικάνοι με καταγωγή από τη Καρπενήσι οι οποίοι βρέθηκαν στην πόλη μας και συναντήθηκαν με τον κ. Δημήτρη Σακελλαρίου και μετέφεραν τις ιδέες τους και προτάσεις καθώς και τις προοπτικές μιας τέτοιας κίνησης. Ο κ. Σακελλαρίου τους άκουσε με προσοχή και οι δυο Ελληνοαμερικάνοι με την συνοδεία του κ. Σπυρόπουλου επισκέφθηκαν διάφορα σημεία πέριξ της Καλαμπάκας προκειμένου να υποδείξουν κάποιο σημείο για την εγκατάσταση ενός ελικοδρομίου – αεροδρομίου. Από τα σημεία που επισκέφθηκαν ξεχώρισαν τον βράχο της Σαρακίνας λόγο του υψομέτρου που διευκολύνει τα ελικόπτερα και την κοίτη του Πηνειού από την γέφυρα της Διάβας έως την γέφυρα της Σαρακίνας.

Όλα αυτά εάν προχωρήσει το θέμα – καθώς θα πρέπει να ληφθεί υπόψιν και η γνώμη της τοπικής Κοινωνίας – η χρηματοδότηση θα γίνει κατά ένα μεγάλο μέρος από δικά τους κεφάλαια και το υπόλοιπο από Ευρωπαϊκά Κονδύλια.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.