Ελένη Καρακαντά-Σταυράκη – Υποψηφία Δημοτική Σύμβουλος στο Τοπικό Συμβούλιο Καλαμπάκας Με τον Χρήστο Σινάνη

Αγαπητοί συμπολίτες, Κατόπιν ωρίμου σκέψεως αποφάσισα να συστρατευτώ με το συνδυασμό του υποψηφίου Δημάρχου Χρήστου Σινάνη.

0 63

Αγαπητοί συμπολίτες, Κατόπιν ωρίμου σκέψεως αποφάσισα να συστρατευτώ με το συνδυασμό του υποψηφίου Δημάρχου Χρήστου Σινάνη.

Αγαπητοί συμπολίτες, Κατόπιν ωρίμου σκέψεως αποφάσισα να συστρατευτώ με το συνδυασμό του υποψηφίου Δημάρχου Χρήστου Σινάνη.

Δεν σας κρύβω ότι δίστασα αρχικά να λάβω αυτή την απόφαση αλλά πείστηκα τελικά όταν διαπίστωσα, τόσο από τον αρχηγό του συνδυασμού κύριο Σινάνη όσο και από το επιτελείο του, τις αγνές προθέσεις τους, την όρεξη για δουλειά και το όραμα τους για το μέλλον της Καλαμπάκας.

Γεννήθηκα στην Καλαμπάκα και κατοικώ μόνιμα σ’ αυτή. Είμαι παντρεμένη με τον Δημοσθένη Σταυράκη διευθυντή του Γενικού Λυκείου Καλαμπάκας με τον οποίο αποκτήσαμε δυο γιους και μια κόρη. Είμαι πτυχιούχος Φυσικής Αγωγής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Διαθέτω Μεταπτυχιακό Δίπλωμα Ειδίκευσης στη Φυσική Αγωγή του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης & Πανεπιστημίου Θεσσαλίας με τίτλο «Άσκηση και Ποιότητα Ζωής». Επίσης είμαι πτυχιούχος Παιδαγωγικής Ακαδημίας Λάρισας. Έχω αποκτήσει δίπλωμα συνοδού βουνού στη σχολή C.R.E.T. της Γαλλίας, χειμερινών σπορ και σπορ του βουνού (ποδήλατο-Ορειβασία-Αναρρίχηση- σκι) με αναβάσεις τόσο στις Ελβετικές και Ιταλικές Άλπεις (Λευκό Όρος),όσο και σε αρκετές ελληνικές κορφές . Μιλώ τρεις ξένες γλώσσες ,την Αγγλική, την Γαλλική και την Ιταλική.

Εργάζομαι και υπηρετώ τη Δημόσια Εκπαίδευση σαν καθηγήτρια Φυσικής Αγωγής επί 20 συναπτά έτη και έχω ασχοληθεί με τα κοινά τοπικά δρώμενα διοργανώνοντας καλλιτεχνικές και πολιτιστικές εκδηλώσεις πολλάκις στο παρελθόν. Ως χόμπι μου έχω τα χειμερινά σπορ, την ποδηλασία, το τζόκιν και τον τουρισμό. Ευτύχησα να ταξιδέψω σε πολλά μέρη και πόλεις τόσο της Ελλάδας όσο και του εξωτερικού απ’ όπου αποκόμισα πολλές εμπειρίες και φρέσκιες ιδέες.

Οραματίζομαι την Καλαμπάκα μια πόλη σύγχρονη, λειτουργική, φιλική προς το περιβάλλον με σεβασμό στον πολίτη και τους επισκέπτες. Μια πόλη που θα αναδεικνύει τα προτερήματά της και το φυσικό κάλλος των Μετεώρων. Ένα μοναδικό και σπάνιο φαινόμενο ανυπέρβλητης φυσικής ομορφιάς, που τόσο απλόχερα μας χάρισε ο Δημιουργός, καθιστώντας τον τόπο μας ευλογημένο και πόλο έλξης εκατομμύριων τουριστών ανά την υφήλιο.

Δεσμεύομαι ότι θα παλέψω με όλες μου τις δυνάμεις για να δημιουργήσουμε μια πόλη πρότυπο, που θα παράσχει δημιουργικές ευκαιρίες και διεξόδους, χωρίς αποκλεισμούς, σε όλους τους πολίτες της ανεξαρτήτως ηλικίας και ιδιαίτερα στους νέους. Ένα σημείο αναφοράς για όλο τον κόσμο που θα συνδυάζει θρησκευτικότητα, ψυχαγωγία, εξερεύνηση, ξεκούραση, περιπέτεια και οικολογία. Μια πόλη που θα θέτει συνεχώς νέους στόχους, με απώτερο σκοπό τη συνεχή βελτίωση της ποιότητας ζωής των πολιτών της.

Αγαπητοί συμπολίτες, η κάθοδος μου στο τοπικό ψηφοδέλτιο της Καλαμπάκας δεν διέπεται από ιδιοτελείς σκοπούς. Κατεβαίνω με μοναδικό γνώμονα την προσφορά μου στο γενικό σύνολο. Δεν προσδοκώ σε θέσεις, αξιώματα ή άλλα προσωπικά οφέλη. Απευθύνομαι σε όλους εσάς που διακατέχεστε από τα ίδια ιδεώδη με μένα και ζητώ την ψήφο σας, για να μπορέσουμε όλοι μαζί να υλοποιήσουμε το όραμά μας. Επειδή πάντα στη ζωή μου πορευόμουν με αξίες και ιδανικά, σας δηλώνω κατηγορηματικά και με υψηλό αίσθημα ευθύνης ότι δεν πρόκειται ποτέ να σας απογοητεύσω. Προχωράμε μαζί με προοπτική, ελπίδα και αισιοδοξία για ένα καλύτερο μέλλον.

Έχοντας υιοθετήσει ως σύνθημά μου το ρητό «ο εχθρός του καλού είναι το καλύτερο» δεν θα σταματήσω ποτέ να αναζητώ την τελειότητα. Αυτό πρεσβεύω και αυτό θα υπηρετήσω καθ’ όλη τη διάρκεια της θητείας μου, εφόσον με τιμήσετε με την ψήφο σας.

Σας ευχαριστώ
Ελένη Καρακαντά- Σταυράκη

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.