Εκτέλεση εργασιών επέκτασης δικτύου φυσικού αερίου στην πόλη της Καλαμπάκας – Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις

0 403

Ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Τρικάλων κατόπιν σχετικής αιτήσεως από την αρμόδια εταιρία για εργασίες επέκτασης του δικτύου φυσικού αερίου αποφασίζει:

Την επιβολή των κάτωθι κυκλοφοριακών ρυθμίσεων για τη Δευτέρα 16, την Τρίτη 17, την Τετάρτη 18, την Πέμπτη 19 και την Παρασκευή 20/09/2019 και κατά τις ώρες 07:00 ́ έως 15:00 ́ των ημερών αυτών, στις κάτωθι οδούς της πόλης της Καλαμπάκας:

– Προσωρινή διακοπή κυκλοφορίας, στάσης και στάθμευσης οχημάτων στην οδό Ιωαννίνων, και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας και συγκεκριμένα στο τμήμα αυτής από το ύψος της διασταύρωσης με την οδό Ηπείρου έως το ύψος της διασταύρωσης της με την οδό Πραξιτέλους.

– Προσωρινή διακοπή κυκλοφορίας, στάσης και στάθμευσης οχημάτων στην οδό Ηπείρου και συγκεκριμένα στο τμήμα αυτής από το ύψος της διασταύρωσης με την οδό Μετεώρων έως το ύψος της διασταύρωσης της με την οδό Μακεδονίας.

– Προσωρινή διακοπή κυκλοφορίας, στάσης και στάθμευσης οχημάτων στην οδό Αγ. Στεφάνου και συγκεκριμένα στο τμήμα αυτής από το ύψος της διασταύρωσης με την οδό Τρικάλων έως το ύψος της διασταύρωσης της με την οδό Οικονόμου.

– Προσωρινή διακοπή κυκλοφορίας, στάσης και στάθμευσης οχημάτων στην οδό Σκαρλάτου Ηλία και συγκεκριμένα στο τμήμα αυτής από το ύψος της διασταύρωσης με την οδό Αγ. Βαρβάρας έως το ύψος της διασταύρωσης της με την οδό Μητροπόλεως.

– Προσωρινή διακοπή κυκλοφορίας, στάσης και στάθμευσης οχημάτων στην οδό Ηπείρου και συγκεκριμένα στο τμήμα αυτής από το ύψος της διασταύρωσης με την οδό Ιωαννίνων έως το ύψος της διασταύρωσης της με την οδό Ρόδου.

– Προσωρινή διακοπή κυκλοφορίας, στάσης και στάθμευσης οχημάτων στην οδό Πατριάρχου Δημητρίου, στο ρεύμα κυκλοφορίας από κέντρο πόλεως προς Καστράκι και συγκεκριμένα στο τμήμα αυτής από το ύψος της διασταύρωσης με την οδό Ιωαννίνων έως το ύψος της διασταύρωσης της με την οδό Μετεώρων.

– Προσωρινή διακοπή κυκλοφορίας, στάσης και στάθμευσης οχημάτων στην οδό Δεληγιάννη και συγκεκριμένα στο τμήμα αυτής από το ύψος της διασταύρωσης με την οδό Χ. Τρικούπη έως το ύψος της διασταύρωσης της με την οδό Πίνδου.

– Προσωρινή διακοπή κυκλοφορίας, στάσης και στάθμευσης οχημάτων στην οδό Αγ .Βαρβάρας (μεταξύ οδών 25ης Μαρτίου και Ηλ. Σκαρλάτου).

– Προσωρινή διακοπή κυκλοφορίας, στάσης και στάθμευσης οχημάτων στην οδό Σωτ. Καλοστύπη και συγκεκριμένα στο τμήμα αυτής από το ύψος της διασταύρωσης με την οδό Ιερέως Χρ. Μπέντα έως το ύψος της συμβολής με την οδό Αγ. Βαρβάρας.

– Προσωρινή διακοπή κυκλοφορίας οχημάτων στην οδό 28ης Οκτωβρίου και συγκεκριμένα στο τμήμα αυτής από το ύψος της διασταύρωσης με την οδό Ι. Μεταξά έως το ύψος της διασταύρωσης της με την οδό Πατρ. Δημητρίου.

– Προσωρινή διακοπή κυκλοφορίας οχημάτων στην οδό Πλουτάρχου και συγκεκριμένα στο τμήμα αυτής από το ύψος της διασταύρωσης με την οδό Ν. Πλαστήρα έως το ύψος της διασταύρωσης της με την οδό Πατρ. Δημητρίου.

Η κυκλοφορία θα διεξάγεται από εναλλακτικές – παρακαμπτήριες οδούς σύμφωνα με τις υποδείξεις των τροχονόμων ή την προς τούτο υπάρχουσα σήμανση, καθώς επίσης σύμφωνα και με τις σχετικές οδηγίες – υποδείξεις του συνεργείου εκτέλεσης εργασιών και την σήμανση που θα τοποθετηθεί εκ μέρους αυτού προς ενημέρωση των χρηστών οδικού δικτύου.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.