Εξάρθρωση κυκλώματος μαστροπείας στα Τρίκαλα

Αστυνομικοί της Αστυνομικής Διεύθυνσης Τρικάλων μετά από συντονισμένες έρευνες κατάφεραν να βάλουν επιτυχώς τέλος στην δράση κυκλώματος μαστροπείας στα Τρίκαλα.

0 163

Αστυνομικοί της Αστυνομικής Διεύθυνσης Τρικάλων μετά από συντονισμένες έρευνες κατάφεραν να βάλουν επιτυχώς τέλος στην δράση κυκλώματος μαστροπείας στα Τρίκαλα. Αστυνομικοί της Αστυνομικής Διεύθυνσης Τρικάλων μετά από συντονισμένες έρευνες κατάφεραν να βάλουν επιτυχώς τέλος στην δράση κυκλώματος μαστροπείας στα Τρίκαλα.
Ειδικότερα την περασμένη Πέμπτη στις 3.30 το μεσημέρι αστυνομικοί του Τμήματος Ασφάλειας Τρικάλων ύστερα από συλλογή και αξιοποίηση πληροφοριών που περιήλθαν στην Υπηρεσία κατάφεραν να εξαρθρώσουν κύκλωμα μαστροπείας. Σύμφωνα με πληροφορίες το κύκλωμα χρησιμοποιούσε κατάστημα «καφέ ουζερί» στην πόλη των Τρικάλων, στο οποίο είχε δημιουργήσει την ανάλογη υποδομή για την κατ’ επανάληψη τέλεση πράξης της μαστροπείας.
Εντός του καταστήματος συνελήφθη ένας 30χρονος ημεδαπός, μια 65χρονη ημεδαπή και δυο αλλοδαπές υπήκοοι Ουκρανίας 50 και 54 χρόνων αντίστοιχα, διότι ο πρώτος ως ιδιοκτήτης του προαναφερόμενου καταστήματος λειτουργούσε αυτό χωρίς άδεια της αρμόδιας Αρχής, η δεύτερη ως υπεύθυνη του καταστηματος διευκόλυνε την ακολασία άλλων, και συγκεκριμένα των δυο γυναικών, οι οποίες εκδιδόταν έναντι αμοιβής και δεν κατείχαν πιστοποιητικά άσκησης επαγγέλματος.
Οι δράστες με την σχηματισθείσα σε βάρος τους δικογραφία θα παραπεμφθούν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Τρικάλων.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.