Εκπροσώπησε τον Δ. Μετέωρων στην HORECA η Πηνελόπη Μαγκούρα – Μαζί της και ο Δημήτρης Ζιώγας Δημοτικός Σύμβουλος

1 1.421

Το Δήμο Μετεώρων εκπροσώπησε στην έκθεση HORECA η αντιδήμαρχος Αθλητισμού – Τουρισμού κα Πηνελόπη Μαγκούρα, ενώ μαζί της ήταν και ο Δημήτρης Ζιώγας Δημοτικός Σύμβουλος.

Σχετικά η ίδια έγραψε:

Το Σαββατοκύριακο είχα την ευκαιρία να εκπροσωπήσω τον Δήμο Μετεώρων στη HORECA τη μεγαλύτερη διεθνή έκθεση για την τροφοδοσία και τον εξοπλισμό ξενοδοχείων και μονάδων Μαζικής Εστίασης που διοργανώνεται στη χώρα μας.

Μαζί μου ήταν και ο συνάδελφος Δημοτικός Σύμβουλος Δημήτριος Ζιώγας.

Ήταν μια μοναδική εμπειρία, καθώς ήρθαμε σε επαφή με σημαντικούς παράγοντες που εξειδικεύονται στην ανάπτυξη και προώθηση προϊόντων που πρωταγωνιστούν στον Τουρισμό της χώρας.

Στο πλαίσιο της διαμόρφωσης του στρατηγικού σχεδιασμού για την τουριστική ανάπτυξη της περιοχής μας, θεωρούμε ότι η δυναμική συμμετοχή μας σε συνεργασία με τους ανθρώπους του Τουρισμού και της Εστίασης του τόπου μας σε ανάλογες εκθέσεις στο μέλλον κρίνεται επιβεβλημένη.

Τη στιγμή που ο Δήμος μας αποτελεί έναν από τους σημαντικότερους τουριστικούς προορισμούς της χώρας δεν μπορεί να λείπει από τέτοιες σημαντικές εκδηλώσεις προώθησης και προβολής.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
  1. ΟΧΙάς λέει

    Πήγε να διαλέξει ξαπλώστρες για το κολυμβητήριο………..

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Litespeed Greek Web Hosting by NetSpace.gr