Εκπαιδευτικό Αθλητικό Πρόγραμμα «ΤΡIΠOΝΤΑ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ»

0 765

Το 5ο Δημοτικό Σχολείο συμμετείχε στο Εκπαιδευτικό Αθλητικό Πρόγραμμα «ΤΡIΠOΝΤΑ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ» της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης(ΕΟΚ),σε συνεργασία με την Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης (FIBA) και το πρόγραμμα «HER WORLD  HER RULES» σε σχολεία Α/θμιας Εκπαίδευσης όλης της χώρας, για το σχολικό έτος 2021-2022.                          Σκοπός των προγραμμάτων είναι να έρθουν σε επαφή με το άθλημα της καλαθοσφαίρισης όσο περισσότερα παιδιά γίνεται, καθώς επίσης και να τους δοθεί το κατάλληλο ερέθισμα έτσι ώστε να συνεχίσουν να ασχολούνται με το άθλημα της καλαθοσφαίρισης.

Υπήρξε καθολική συμμετοχή των μαθητών και δόθηκαν αναμνηστικά μπλουζάκια σε όλους τους μαθητές, τα οποία ήταν χορηγία της Περιφέρειας Θεσσαλίας, σε συνεργασία με την ΕΟΚ και την ΕΣΚΑΘ.

Τα παιδιά μυήθηκαν στα μυστικά του αθλήματος από την ομοσπονδιακή προπονήτρια Αραπατσάνη Αφροδίτη και τους προπονητές Αριστοτέλη Παπαθανασίου και Κώστα Σπανό, παρουσία και του Αντιδημάρχου Αθλητισμού και Παιδείας Παπανικολάου Γιώργο.

Η παρουσίαση κέρδισε τις εντυπώσεις των παιδιών τα οποία έδειξαν μεγάλο ενδιαφέρον και συμμετείχαν με ενθουσιασμό σε όλες τις δραστηριότητες.

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.