Έκοψε την βασιλόπιτα ο Μ.Ε.Σ Καστανιάς – Αγορά απινιδωτή για τους κατοίκους του χωριού

0 639

Μεγάλη η χαρά μας που κόψαμε τις Βασιλόπιτές μας και φέτος στο χωριό μας!

Ευχαριστούμε τον πάτερ Απόστολο Γκαραγκάνη που ευλόγησε τις Βασιλόπιτες , ευχαριστούμε πολύ τον Πρόεδρο της Τοπική Κοινότητα Καστανέας Γιώργο Κόφφα που μας τίμησε και ήταν εκεί μαζί μας, ευχαριστούμε όλους εσάς που παραβλέψατε τη βροχή και ήρθατε μέχρι το χωριό μας και μας τιμήσατε!

Τα φλουριά φέτος “επέλεξαν” την εντοπιότητα, κυρία Καίτη και κύριε Ιάκωβε να είστε πάντα τυχεροί στη ζωή σας!

Φέτος όμως κατορθώσαμε να ολοκληρώσουμε και μια προσπάθεια που ειχε ξεκινήσει δειλά το 2019, η οποία αφορούσε την αγορά ενός απινιδωτή. Έτσι το ποσό συγκεντρώθηκε και σήμερα με πολλή χαρά τον παραδώσαμε στον Πρόεδρό μας Γιώργο Κόφφα !

Και πάλι σας ευχαριστούμε όλους!

Καλή κι Ευλογημένη Χρονιά !

facebook – Μορφωτικός Ευεργετικός Σύλλογος Καστανιάς

 

Ευχαριστήριο του Προέδρου κ. Γιώργου Κόφφα

Θα ηθελα να εκφράσω τις θερμές ευχαριστίες τόσο τις δικές μου όσο και του συνόλου των κατοίκων της Καστανιάς προς τον Μορφωτικός Ευεργετικός Σύλλογος Καστανιάς για την πολύτιμη χορηγία ενός αυτόματου απινιδωτή στην Τοπική Κοινότητα Καστανέας.

Τέτοιου είδους ενέργειας αλληλεγγύης και στήριξης του κοινωνικού συνόλου, αποτελούν φωτεινό παράδειγμα για όλους!!

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην Πρόεδρο Σταματία Φωλίνα για την υποδειγματικη πορεία του συλλόγου, καθως και στα μέλη που απαρτίζουν το διοικητικό συμβούλιο και στηρίζουν με τις πράξεις τους και την στάση τους τον Σύλλογο.

Ο απινιδωτής θα τοποθετηθεί σε χώρο που θα είναι προσβάσιμος τόσο για τους κατοίκους όσο και για τους επισκέπτες του χωριού μας.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Litespeed Greek Web Hosting by NetSpace.gr