Έκοψε την βασιλόπιτα η ομάδα του Α.Σ Μετέωρα

0 1.315

Το απόγευμα της Δευτέρας στο HOTEL KOSTA FAMISSI στην Καλαμπάκα, η ομάδα του Α.Σ Μετέωρα έκοψε την βασιλόπιτα, την οποία ευλόγησε ο Μητροπολίτης Σταγών και Μετεώρων κ.κ. Θεόκλητος.

Στην εκδήλωση έδωσαν την παρουσία τους πρώην πρόεδροι της ομάδας, η νυν Διοίκηση, το προπονητικό team, οι ποδοσφαιριστές και οι αρχές του τόπου!

Σχετική ομιλία έκανε ο κ. Κώστας Φαμίσης η οποία ακολουθεί.

ΣΕΒΑΣΜΙΩΤΑΤE
– Με την παρουσία σας σήμερα στην εκδήλωση κοπής της πίτας, θα δώσετε στα μέλη του Δ.Σ. μεγάλη χαρά και κουράγιο να συνεχίσουν το δύσκολο ανιδιοτελές έργο που επιτελούν, στους δε ποδοσφαιριστές θα προσφέρετε ψυχική δύναμη, ηρεμία και αυτοπεποίθηση.
– Σήμερα είναι όλοι εδώ, οι εκπρόσωποι της πολιτικής, περιφερειακής, τοπικής, αθλητικής Ηγεσίας, φίλαθλοι και φίλοι.
– Oι Νέοι μπορούν μέσω του ποδοσφαίρου να καλλιεργήσουν τον πνευματικό τους κόσμο, να αναπτύξουν την συνεργασία και την ομαδικότητα και να εξοπλίσουν τις δυνάμεις τους για το μέλλον.
– Το Ποδόσφαιρο για όλους μας (φιλάθλους και φίλους) αποτελεί μια αδιαμφισβήτητη Πνευματική τροφή.
– Είναι λαϊκό άθλημα και λειτουργεί σαν ένα οικουμενικό πνεύμα φιλίας και αδελφοποίησης. – Το είναι ενσωματωμένο με την καθημερινή μας ζωή, είναι Βιολογική ανάγκη και μας ψυχαγωγεί σαν θέαμα.
– Η ύπαρξη της ομάδας μας συμβάλλει στην Ανάπτυξη της Κοινωνίας σαν μία διάσταση της Κουλτούρας.
– Είμαστε σίγουροι ότι όλα τα Παιδιά θα αισθανθούν το μήνυμα της εν Χριστό Αγάπης , Ειρήνης και Σεβασμού που μας Μεταφέρετε , θα αισθανθούν Ανανεωμένοι , Σωματικά και Πνευματικά.
– Ο κοινωνικός ρόλος που επιτελείται από την ομάδα είναι κοινός στο θέμα αθλητισμός – αγωγή – παιδεία.
– Σήμερα οι Νέοι έχουν ανάγκη από ισχυρούς , Ηθικούς χαρακτήρες , πρότυπα ανθρώπινης αξιοπρέπειας. που στηρίζουν τη Γνώση, την Επιστήμη, την Τεχνολογία και τον Αθλητισμό.
– Εμείς πιστεύουμε και συναστούμε στους νέους να είναι θρησκευόμενοι, θερμοί , ειλικρινής και πιστοί χριστιανοί.
– Τέτοιες συναντήσεις θα πρέπει να γίνονται κατά τακτά χρονικά διαστήματα. Διότι το ποδόσφαιρο και όλες οι αθλητικές εκδηλώσεις έχουν κοινωνική σημασία, επίδραση στις σχέσεις των ανθρώπων στην διαμόρφωση των χαρακτήρων των νέων και ιδιαίτερα στην αποτροπή της επίκαιρης παραβατικότητα και του ομαδικού bullying .
– Οι νέοι πρέπει να έχουν πρότυπα σωστά και επάνω σε αυτά να ρυθμίζουν την ζωή τους.
– ΣΕΒΑΣΜΙΩΤΑΤΕ
– Εσείς αποτελείται το σύμβολο των ΝΕΩΝ.
– Είναι γνωστό το κοινωνικό σας έργο εν τη Χριστό ενότητα των πιστών και οι πλούσιες πνευματικές δραστηριότητες σας , προς τους νέους.
– Η ευλογία σας και η αγάπη , ας αποτελέσει την επιτυχία των στόχων που έχει η ομάδα μας.

ΜΕ ΣΕΒΑΣΜΟ, ΤΟ Δ.Σ. του Α.Σ. ΜΕΤΕΩΡΩΝ.

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Litespeed Greek Web Hosting by NetSpace.gr