Έκοψαν την πίτα οι μικροί χορευτές του χορευτικού Δήμου Καλαμπάκας

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα τους έκοψαν την περασμένη Κυριακή το απόγευμα οι μικροί χορευτές του Χορευτικού του Δήμου Καλαμπάκας.

0 220

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα τους έκοψαν την περασμένη Κυριακή το απόγευμα οι μικροί χορευτές του Χορευτικού του Δήμου Καλαμπάκας.

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα τους έκοψαν την περασμένη Κυριακή το απόγευμα οι μικροί χορευτές του Χορευτικού του Δήμου Καλαμπάκας. Τα μικρά παιδιά συγκεντρώθηκαν στην αίθουσα του χορευτικού – δίπλα από το Εργατικό Κέντρο Καλαμπάκας – και παρουσία του αντιδημάρχου Καλαμπάκας και υπεύθυνο των Πολιτιστικών κ. Δημήτρη Γκανούλη, έκοψαν την πίτα για την νέα χρονιά. Κοντά τους οι δασκάλες χορού κες Κατερίνα Τσίκαρη και Βίκυ Ρετζελά οι οποίες για ακόμα μια φορά στάθηκαν κοντά στα παιδιά, οργανώνοντας και αυτή την εκδήλωση. Ο κ. Γκανούλης στα δυο παιδιά που βρήκαν τα φλουριά χάρισε ( δωρεάν ) τα μαθήματα για το 2011 ενώ υποσχέθηκε και μια εκδρομή σε όλα τα παιδιά αφού είπε και μια μικρή ιστορία για να τους δώσει να καταλάβουν την δύσκολη οικονομική κατάσταση που ζούμε.

Η όμορφη εκδήλωση έληξε με πολύ κέφι από όλα τα παιδιά που μαζί με το κομμάτι της πίτας πήραν και από ένα χυμό…

Πλούσιο φωτογραφικό υλικό στο τεύχος Καλαμπάκα City No 34 που θα κυκλοφορήσει τέλος Φεβρουαρίου

 

xoreftiko_IMG_5010

xoreftiko_IMG_5020

Ο κ. Γκανούλης κατά την σύντομη ομιλία του στα παιδιά…

xoreftiko_IMG_5052

Η κοπή της πίτας από τον κ. Γκανούλη και τις κες Βίκυ Ρεντζελά και Κατερίνα Τσίκαρη

xoreftiko_IMG_5055

xoreftiko_IMG_5085

Τα δυο παιδιά που βρήκαν τα φλουριά…

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.