Εκλογές στο Σωματείο Μουσικών Παράρτημα Τρικάλων

0 242

Σε κλίμα ενθουσιασμού και συναδελφικής αλληλεγγύης ,ξεκίνησαν ,χτές,Κυριακή 7/11 οι εκλογές στο Παράρτημα Τρικάλων του Πανελλήνιου Μουσικού Συλλόγου στο Εργατικό κέντρο Τρικάλων .

Άλλωστε ο Π.Μ.Σ. έχει αναδειχθεί μέσα στην πανδημία ώς ο πιο μαζικός σύλλογος στον χώρο του πολιτισμού.

 -Τα τελευταία χρόνια γίναμε το πιο μεγάλο και δραστήριο σωματείο στο χώρο του Πολιτισμού σ’όλη την Ελλάδα. Μόνο μέσα στην τελευταία διετία, φτάσαμε στα 10 παραρτήματα και στις πάνω από 1.000 νέες εγγραφές πανελλαδικά. Σ’ αυτό το διάστημα , πριν ενάμιση χρόνο περίπου,ιδρύθηκε και το Παράρτημα Τρικάλων , που έχει πλέον διπλασιαστεί σε μέλη από την ίδρυσή του.

-Έγινε πράξη η ανάγκη και απαίτηση των συναδέλφων για λειτουργία σωματείου μουσικών στα Τρίκαλα μετά από πολλά χρόνια. Ακούστηκε δυνατά, αγωνιστικά και διεκδικητικά η μελωδική φωνή των συναδέλφων σ’ όλη την Τρικαλινή κοινωνία. Προβάλλαμε τα προβλήματα , τα αιτήματα και διεκδικήσεις μας με πολλές μορφές , όπως οι μουσικές διαμαρτυρίες και πορείες ,δράσεις πρωτόγνωρες για τα Τρίκαλα.

Οι εκλογές συνεχίζονται και αύριο Τρίτη 9/11,από τις 12.00 έως τις 7.00 μμ ,στο ισόγειο του Εργατικού κέντρου Τρικάλων.

Καλούμε όλους όσοι δεν μπόρεσαν να έρθουν την Κυριακή να έρθουν αύριο Τρίτη για ένα πιο μαζικό και διεκδικητικό σύλλογο!

Την ψήφο των μουσικών διεκδικούν για το Δ.Σ  και για Αντιπρόσωποι για το ΕΚΤ

Καρέτσου Αποστολία

Κούτσιας Χρήστος

Σέγγης Ηλίας

Σταμπασίδη Κων/να

Τσιμπίδας Νικόλαος

(Για την εξελεγκτική επιτροπή)

Γκότζιας Κων/νος/ Καραβίδας Δημήτριος/  Πουλιάνα Βιργινία

Η εκλογική διαδικασία θα ολοκληρωθεί το απόγευμα της Τρίτης, οπότε και αναμένεται να γίνουν γνωστά τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας.

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.