Εκλογές Ν.Δ – Μικρή η συμμετοχή

330.000 ήταν τα μέλη της ΝΔ που πήραν μέρος στη διαδικασία  των εσωκομματικών εκλογών της Νέας Δημοκρατίας.

0 191

330.000 ήταν τα μέλη της ΝΔ που πήραν μέρος στη διαδικασία  των εσωκομματικών εκλογών της Νέας Δημοκρατίας.

Εκλογές Ν.Δ - Μικρή η συμεμτοχή330.000 ήταν τα μέλη της ΝΔ που πήραν μέρος στη διαδικασία  των εσωκομματικών εκλογών της Νέας Δημοκρατίας. Οι εκλογές έγιναν  για τις ανάδειξη των προέδρων των νομαρχιακών επιτροπών όπως και των διοικήσεων των τοπικών και διαμερισματικών επιτροπών του κόμματος.
Προβληματισμό δημιουργεί στην ηγεσία του κόμματος, ότι  συμμετείχαν  500. 000 άτομα λιγότερα σε σύγκριση με τις εσωκομματικές εκλογές του Νοεμβρίου.

Σύμφωνα με πηγές της  Ρηγίλλης η εσωκομματική εκλογική διαδικασία κύλισε ήρεμα και χωρίς παρατράγουδα. Πληροφορίες λένε όμως ότι στο Κιλκίς υπήρξαν επεισόδια, ακόμη και… χειροδικίες ανάμεσα σε υποψηφίους, οι οποίοι  κατέληξαν στο  αστυνομικό τμήμα.

Εντυπωσιακά χαμηλό ήταν το ποσοστό της συμμετοχής στην Κρήτη. Χαρακτηριστικό είναι ότι στα Χανιά, ιδιαίτερη πατρίδα της Ντόρας Μπακογιάννη,  ψήφισαν μόνο 600 από τα 17800 μέλη της ΝΔ και εκλογές έγιναν μόνο σε 8 από τα 23 εκλογικά τμήματα!

 

Πολύ χαμηλό το ποσοστό συμμετοχής και στο Ηράκλειο, όπου ψήφισαν 1587 από τα 21600 μέλη. Αρκετές «αναταράξεις» υπήρξαν και  τις προηγούμενες ημέρες στην Κρήτη, με ομαδικές παραιτήσεις στελεχών της ΝΔ τόσο στα Χανιά όσο και στο Ηράκλειο.

πηγή Hellenic Business

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.