Έκληση αναλυτικής ενημέρωσης προγραμμάτων υποψηφίων Δημάρχων

Πλησιάζοντας την ημέρα των εκλογών και διαβάζοντας τις ιστοσελίδες των 2 επικρατέστερων,κατά γενική ομολογία,υποψηφίων Δημάρχων κ.Σακελλαρίου και κ.Μπουτίνα ή κ.Μπουτίνα και κ.Σακελλαρίου παρατηρώ ότι δεν μας έχουν ενημερώσει επαρκώς για το πρόγραμμά τους.

0 426

Πλησιάζοντας την ημέρα των εκλογών και διαβάζοντας τις ιστοσελίδες των 2 επικρατέστερων,κατά γενική ομολογία,υποψηφίων Δημάρχων κ.Σακελλαρίου και κ.Μπουτίνα ή κ.Μπουτίνα και κ.Σακελλαρίου παρατηρώ ότι δεν μας έχουν ενημερώσει επαρκώς για το πρόγραμμά τους.

Πλησιάζοντας την ημέρα των εκλογών και διαβάζοντας τις ιστοσελίδες των 2 επικρατέστερων,κατά γενική ομολογία,υποψηφίων Δημάρχων κ.Σακελλαρίου και κ.Μπουτίνα ή κ.Μπουτίνα και κ.Σακελλαρίου παρατηρώ ότι δεν μας έχουν ενημερώσει επαρκώς για το πρόγραμμά τους. Ωραίες οι φωτογραφίες απ τις περιοδείες τους σε έντυπα και ηλεκτρονικά μέσα ενημέρωσης αλλά αναρωτιέμαι αλήθεια σε τι χρησιμεύουν ώστε να γίνονται σε τέτοιο βαθμό.

Έχω την αίσθηση ότι κινδυνεύουν να χάσουν το μέτρο αμφότεροι.

Επίσης έναν <<πόλεμο>>μεταξύ γραφείων τύπου.

Ερωτώ λοιπόν ποιούς και πόσο ενδιαφέρει αυτό?

Ποιον δεν καταλαβαίνει οτι , η χρησιμοποίηση απο πλευράς του συνδιασμού του κ.Σακελλαρίου της λέξης <<αποθάρρυνσης>> για τον τουρισμό διέλευσης και ενθάρρυνση τουρισμού διαμονής ,εννοεί οτι ναι μεν το πρώτο αλλά θα δώσουμε βαρύτητα στο δεύτερο?

Προς τι ο σχολιασμός σε έντονο βαθμό απο ΣΕΠ ?

Θα συμβούλευα μάλιστα,αν μπορώ να το κάνω αυτό,να ήταν και οι ίδιοι πιό προσεκτικοι γιατί βλέπω οτι γράφουν <<Ελπίζω πως δεν πρόκειται για τυπογραφικό λάθος ή αστοχία του γραφείου τύπου του συνδυασμού >> και να κλείνουν μάλιστα την ανακοίνωσή τους με το κάτωθι<<Ελπίζω να πρόκειται για λάθος του δαίμονα του τυπογραφείου,αν πρόκειται για αστοχία του γραφείου τύπου και πάλι διορθώστε το αφού ζητήσετε συγγνώμη ,και αν το υιοθετείτε αναλάβατε τις ευθύνες >>.

Αυτό και αν είναι ατόπημα και θα παρακαλούσα και το γραφείο τύπου κ.Σακελλαρίου να μην απαντήσει σ αυτό γιατί είναι οφθαλμοφανές ότι πρόκειται για λάθος ΣΕΠ και σε καμιά περίπτωση δεν εκφράζει τον κ.Μπουτίνα.

Ας μην ψάχνουν λέξεις και οι δύο πλευρές για να δημιουργήσουν εντυπώσεις.

Απ τη μεριά μου κάνω έκκληση στους συνδυασμούς να ξεκινήσουν την ανάρτηση των προγραμμάτων τους σε έντυπα-ηλεκτρονικά μέσα ενημέρωσης ΑΜΜΕΣΑ γιατί η μεγαλύτερη μερίδα των συνδημοτών μας είτε συνειδητά από θέση-άποψη είτε λόγω απόστασης από κεντρικά εκλογικά κέντρα υποψηφίων δεν έχει πρόσβαση και κατ επέκταση ενημέρωση των προγραμμάτων.

Εν αναμονή

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Litespeed Greek Web Hosting by NetSpace.gr