Έκλεψαν πέτρες αντί για καλαμπόκι… στην Κρήνη Τρικάλων

0 1,025

Πήγαν να κλέψουν ρόκες καλαμπόκι και έφυγαν με πέτρες επίδοξοι κλέφτες σε αγροτική έκταση στην Κρήνη Τρικάλων

Θα φάνταζε ως ιστορία μιας καλοστημένης κωμωδίας που θα προκαλούσε γέλιο, όταν θα την παρατηρούσε κανείς μέσω τηλεοπτικών δεκτών. Ωστόσο συνέβη, αποδεικνύοντας την προχειρότητα με την οποία έδρασε ο επιτήδειος-οι στο χωριό της Κρήνης Τρικάλων και σε αγροτική έκταση με υπολείμματα καλαμιάς.

Συγκεκριμένα ο ιδιοκτήτης του χωραφιού είχε εναποθέσει στην αρχή του χωραφιού τσουβάλια με πέτρες, τις οποίες είχε αφαιρέσει από το χωράφι, για τις απομακρύνει με την πρώτη ευκαιρία. Που να ήξερε ωστόσο ότι κάποιοι ή κάποιοι θα τον έβγαζαν από τον κόπο.

Προ πενθημέρου ο αγρότης επισκέφτηκε το χωράφι του για να απομακρύνει τα τσουβάλια με τις πέτρες. Τα τσουβάλια ωστόσο είχαν απομακρυνθεί, με έντονα τα σημάδια αυτοκινήτου στο χώμα. Ο επίδοξος κλέφτης ή κλέφτες, θεώρησε ότι ο αγρότης είχε αφήσει στο χωράφια του τσουβαλιασμένο καλαμπόκι, από τα υπολείμματα που είχαν απομείνει από το αλώνισμα. Ο κλέφτης-ες αφαίρεσαν τις τσουβαλιαμσένες πέτρες που θεώρησε ότι ήταν καλαμπόκι βγάζοντας τελικά από το κόπο τον αγρότη.

Που να γνώριζε τελικά να έβγαζε και να τσουβάλιαζε κι άλλες πέτρες από το χωράφι!!!

krinilive.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.