Έκλεισε στην Αταλάντα ο Κώστας Φορτούνης

Στην Αταλάντα στέλνει τον Κώστα Φορτούνη δημοσίευμα της «Gazzetta dello Sport», το οποίο αναφέρει ότι η ιταλική ομάδα τα έχει βρει σε όλα με τον Αστέρα Τρίπολης, ενώ αναφέρεται ότι υπάρχει ήδη συμφωνία και του παίκτη με την ομάδα του Μπέργκαμο.

0 232

Στην Αταλάντα στέλνει τον Κώστα Φορτούνη δημοσίευμα της «Gazzetta dello Sport», το οποίο αναφέρει ότι η ιταλική ομάδα τα έχει βρει σε όλα με τον Αστέρα Τρίπολης, ενώ αναφέρεται ότι υπάρχει ήδη συμφωνία και του παίκτη με την ομάδα του Μπέργκαμο. Στην Αταλάντα στέλνει τον Κώστα Φορτούνη δημοσίευμα της «Gazzetta dello Sport», το οποίο αναφέρει ότι η ιταλική ομάδα τα έχει βρει σε όλα με τον Αστέρα Τρίπολης, ενώ αναφέρεται ότι υπάρχει ήδη συμφωνία και του παίκτη με την ομάδα του Μπέργκαμο.

Όπως αναφέρουν οι Ιταλοί, ο Φορτούνης θα υπογράψει συμβόλαιο τετραετούς διάρκειας, ενώ οι Αρκάδες από τη μεταγραφή θα αποκομίσουν 750.000 ευρώ.

Από ότι φαίνεται λοιπόν ο νεαρός άσος δεν θα καταλήξει σε καμία από τις ελληνικές ομάδες που είχαν δείξει ενδιαφέρον για την απόκτηση του. Αντίθετα, θα έχει την ευκαιρία να παίζει στα γήπεδα της Serie A.

πηγή In.gr – Newsroom ΔΟΛ

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.