Εκδρομή του Συλλόγου Αγίας Παρασκευής σε Δράμα και Καβάλα

0 279

“Ο Μορφωτικός και Πολιτιστικός Σύλλογος Αγίας Παρασκευής Καλαμπάκας “Ο Καταρράκτης Κόντινα” διοργανώνει ημερήσια εκδρομή στην Δράμα και την Καβάλα την Κυριακή 12/11/2023.

Το πρόγραμμα έχει ως εξής:

Αναχώρηση στις 06:00π.μ. από το Δημαρχείο της Καλαμπάκας και στις 06:30π.μ. από τον Σιδηροδρομικό Σταθμό των Τρικάλων. Με μία ενδιάμεση στάση διάρκειας 30 λεπτών στα Σ.Ε.Α. Κορινού θα βρισκόμαστε στον πρώτο μας προορισμό την Ι.Μ. Αναλήψεως του Σωτήρος (Σίψα) δίπλα στην πόλη της Δράμας περίπου στις 12:00 μ.μ. Διάρκεια της επίσκεψης στην μονή περίπου 1 ώρα.

Εν συνεχεία αναχωρούμε για την πόλη της Καβάλας. Ενδιάμεσα μπορούμε να επισκεφθούμε και το βαπτιστήριο της Λυδίας της Φιλιππισίας. Έναν τόπο με μεγάλη θρησκευτική αλλά και ιστορική σημασία. Η ισαπόστολος Λυδία βαπτίστηκε από τον απόστολο των εθνών Παύλο και υπήρξε η πρώτη Χριστιανή επί Ελληνικού αλλά και Ευρωπαϊκού εδάφους.

Θα φτάσουμε στην πόλη της Καβάλας περίπου στις 14:30 μ.μ. όπου θα έχουμε ενιαίο χρόνο περίπου τρείς ώρες για φαγητό και καφέ. Αναχωρούμε για την επιστροφή μας περίπου στις 17:30μ.μ. Με την απαραίτητη ενδιάμεση στάση θα βρισκόμαστε πίσω στα Τρίκαλα περίπου στις 22:30μ.μ. και στην Καλαμπάκα στις 23:00μ.μ.

Η τιμή του εισιτηρίου είναι 30 ευρώ. Αν υπάρχει πληρότητα, θα μειωθεί στα 25 ευρώ. Παρακαλούμε να δηλώσετε συμμετοχή μέχρι 5/11 στο τηλέφωνο 6989927260.

 

Εκ του ΔΣ του συλλόγου”

 

Καβάλα/Photo: Shutterstock
Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Litespeed Greek Web Hosting by NetSpace.gr