Εκδρομή του Συλλόγου Αδελφοποιημένων Πόλεων Καλαμπάκας σε Μπάνσκο και Ρίλα

0 607

Ο Σύλλογος Αδελφοποιημένων Πόλεων Καλαμπάκας βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει στα μέλη και στους φίλους την πρώτη εκδρομή για το έτος 2024 στην γειτονική Βουλγαρία και συγκεκριμένα στο φημισμένο χειμερινό θέρετρο Μπάνσκο και στην επιβλητική ιερά μονή Αγίου Ιωάννη της Ρίλας, δίπλα στο Μπλαγκόεβγκραντ.

Η διήμερη εκδρομή θα πραγματοποιηθεί στις 9-10 Μαρτίου με την διανυκτέρευση να γίνεται στο Μπάνσκο.

Το κόστος ανέρχεται στα 100€ κατά άτομο και περιλαμβάνει έξοδα μεταφοράς, ταξιδιωτική ασφάλεια και διαμονή με πρωινό σε ξενοδοχείο 4 αστέρων (δίκλινο δωμάτιο κατά προεπιλογή ή μονόκλινο δωμάτιο με επιβάρυνση +30€).

Σημαντικές διευκρινίσεις:

– το τρίκλινο δωμάτιο δεν θα έχει επιπλέον χρηματική επιβάρυνση!
– λόγω της υψηλής ζήτησης θα υπάρξει σειρά προτεραιότητας και ο αριθμός των συμμετεχόντων περιορίζεται στα 50 άτομα. Γιαυτό όσοι επιθυμούν θα είναι καλό να δηλώσουν συμμετοχή το συντομότερο δυνατό.

Ευχαριστούμε για την κατανόηση!

Όσοι ενδιαφέρονται θα πρέπει δηλώσουν συμμετοχή προκαταβάλοντας και το ποσό των 50€ καθώς και φωτοτυπία της αστυνομικής ταυτότητας ή διαβατηρίου!

SOS 1ο: αποδεκτά έγγραφα είναι αστυνομική ταυτότητα υποχρεωτικά κάτω των 15 ετών από την έκδοση της ή ενεργό Διαβατήριο!

SOS 2o: Σε αυτό το ταξίδι θα υπάρξει κλήρωση για 2 δωρεάν συμμετοχές, προσφορά του συλλόγου!

Δήλωση συμμετοχής

Μπορεί να γίνει στα τηλέφωνα:

  • 6981905371 (Κώστας Λαρίσης)
  • 6981964898 (Νάσος Ανδρέου)
  • ή στο e-mail του συλλόγου [email protected] όπου θα μας στείλετε
    τα εξής στοιχεία: Ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο, φωτοαντίγραφο ταυτότητας ή διαβατηρίου σε μορφή pdf, γραπτή επιθυμία συμμετοχής σε δραστηριότητες χιονοδρομίας (δηλ. σκι) και γραπτή επιθυμία τύπου δωματίου (π.χ. δίκλινο)

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Litespeed Greek Web Hosting by NetSpace.gr