Εκδήλωση στην Αγιά Λάρισας: Γιατί ο Βιώσιμος Τουρισμός αποτελεί προτεραιότητα;

Νέες προοπτικές και εργαλεία για τους επαγγελματίες

0 411

Σας προσκαλούμε στην εκδήλωση “Γιατί ο Βιώσιμος Τουρισμός αποτελεί προτεραιότητα;- Νέες προοπτικές και εργαλεία για τους επαγγελματίες” η οποία πραγματοποιείται στο πλαίσιο του ευρωπαϊκού έργου ECHO- Tourism, με την υποστήριξη του  προγράμματος Εrasmus+ της Ε.Ε.

Η δέσμευση, τόσο των επιχειρήσεων όσο και των φορέων και των οργανισμών, για την προστασία του περιβάλλοντος και η συμβολή στη βιώσιμη ανάπτυξη, αποτελούν αναγκαιότητα αλλά και απαίτηση της κοινωνίας.

Η βιώσιμη διαχείριση του τουρισμού είναι στις μέρες μας ένα καίριο ζήτημα καθώς ο κλάδος του τουρισμού έχει σημαντικές επιπτώσεις στο περιβάλλον, καθώς και σε όλα τα φυσικά οικοσυστήματα.

Σκοπός του έργου είναι να προάγει την υιοθέτηση προσεγγίσεων και πολιτικών που συμβάλλουν στη βιώσιμη τουριστική ανάπτυξη και την ενσωμάτωση περιβαλλοντικών στρατηγικών στον κλάδο του τουρισμού.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα παρουσιαστούν, μέσα από ενδιαφέρουσες ομιλίες, όλα τα εργαλεία που αναπτύχθηκαν στο πλαίσιο του έργου και έχουν ως στόχο να βοηθήσουν τους επαγγελματίες του τουρισμού στην προσπάθεια τους προς ένα βιώσιμο τουρισμό με τη μικρότερη οικονομική επιβάρυνση.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Litespeed Greek Web Hosting by NetSpace.gr