Εκδήλωση για την λήξη της σχολικής χρονιάς στο Δημοτικό Σχολείο Βασιλικής

0 866

Μια ωραία αποχαιρετιστήρια γιορτή διοργάνωσαν στο Σχολείο της Βασιλικής, η διευθύντρια του σχολείου κα Βασιλική Παπακώστα με τους δασκάλους και τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων.

Τα παιδιά όλων των τάξεων μας παρουσίασαν τραγούδια του ελληνικού κινηματογράφου και παραδοσιακούς χορούς.

Στα παιδιά της ΣΤ’ τάξης δόθηκε από τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων ένα αναμνηστικό αποχαιρετιστήριο δωράκι με την ημερομηνία συνάντησης.

Και στον κ. Ζιάκα Δρόσο μια τιμητική πλακέτα για τα 18 χρόνια διδασκαλίας στο σχολείο Βασιλικής αναγράφοντας “κ. Δρόσο έφτασε η ώρα να ξεκουραστείτε χωρίς να κουβαλάτε έννοιες του σχολείου. Ευχαριστούμε για όλα όσα κάνατε για τα παιδιά μας. Ευχαριστούμε για την αγάπη, την αποδοχή, την άπειρη υπομονή, την επιμονή και την παρότρυνση σας να γίνουν καλύτεροι άνθρωποι. Καλή συνταξιοδότηση”.

Σε όλα τα παιδιά αλλά και στους καλεσμένους μοιράστηκαν λουκουμάδες και παγωτό από το “Home’s” προσφορά του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων.

Ευχαριστούμε τις εταιρίες, ΘΕΟΝΗ για την προσφορά νερών, ΟΛΥΜΠΟ και ΚΛΙΑΦΑ για την προσφορά χυμών, την ΤΡΙΚΚΗ για τα γάλατα και τον ΑΛΙΆΓΑ για τις κρέμες που πρόσφεραν.

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Litespeed Greek Web Hosting by NetSpace.gr