Εκδηλώσεις και δράσεις του Συλλόγου Κρύας Βρύσης για τις Άγιες ημέρες του Πάσχα

Μια σειρά από εκδηλώσεις και δράσεις, θα πραγματοποιήσει τις Άγιες ημέρες του Πάσχα

0 256

Μια σειρά από εκδηλώσεις και δράσεις, θα πραγματοποιήσει τις Άγιες ημέρες του Πάσχα

Μια σειρά από εκδηλώσεις και δράσεις, θα πραγματοποιήσει τις Άγιες ημέρες του Πάσχα ο Μορφωτικός Σύλλογος Απανταχού Κρυοβρυσιωτών «Ο Άγιος Μηνάς».

Την Μ. Παρασκευή 18 Απριλίου, στον Ιερό ναό του Αγίου Μηνά, κατά την κορύφωση του Θείου δράματος και την Ακολουθία του Επιταφίου, η γυναικεία χορωδία του Συλλόγου μας, θα ψάλλει για πρώτη φορά τα «Εγκώμια της Αγίας και Μεγάλης Παρασκευής», προσδίδοντας μια ξεχωριστή ατμόσφαιρα στον επιτάφιο θρήνο.

Χορός μετά τον Εσπερινό της Αγάπης

Την Δεύτερη ημέρα του Πάσχα και μετά τον «Εσπερινό της Αγάπης», το χορευτικό του Συλλόγου μας θα χορέψει παραδοσιακούς χορούς, ενώ θα έχουν την ευκαιρία να χορέψουν και όσοι το επιθυμούν.

Εθελοντική αιμοδοσία στις 24 Απριλίου

Στις 24 Απρίλιου ο Σύλλογός μας θα διοργανώσει την ημέρα εθελοντικής αιμοδοσίας όπως κάνει από την ίδρυση του, με σκοπό την ενίσχυση της τράπεζας αίματος που ήδη υπάρχει. Η εθελοντική αιμοδοσία θα γίνει από τις 10:00 το πρωί μέχρι τις 12:30 το μεσημέρι στα γραφεία του Συλλόγου στην Κρύα Βρύση και παρακαλούνται όλοι οι Κρυοβρυσιώτες ν’ ανταποκριθούν στην πρόσκληση.

Το Διοικητικό Συμβούλιου του Μορφωτικού Συλλόγου Απανταχού Κρυοβρυσιωτών «Ο Άγιος Μηνάς», σας εύχεται Καλή Ανάσταση και Καλό Πάσχα…

Με Τιμή
Το Διοικητικό Συμβούλιο

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.