Εισηγήτρια ορίστηκε η Κατερίνα Παπακώστα στην προκαταρκτική εξέταση κατά του Ν. Παππά

0 247

Με απόφαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Νέας Δημοκρατίας, η Βουλευτής Τρικάλων Κατερίνα Παπακώστα ορίστηκε Εισηγήτρια στη συζήτηση για τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης σε βάρος του πρώην Υπουργού του ΣΥΡΙΖΑ Νίκου Παππά, προκειμένου να διερευνηθεί το ενδεχόμενο τέλεσης από αυτόν των αδικημάτων της δωροληψίας πολιτικού προσώπου και δη με το αξίωμα του Υπουργού, κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση, ως στοιχειοθετείται στην παράγραφο 1, του άρθρου 159 ΠΚ και της παράβασης καθήκοντος κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση, ως στοιχειοθετείται στο άρθρο 259 Π.Κ. αναφορικά με τον διαγωνισμό για τις τηλεοπτικές άδειες που διενεργήθηκε το έτος 2016.

Η συζήτηση για τη διενέργεια της προκαταρκτικής εξέτασης θα ξεκινήσει στη Βουλή την Τρίτη 30 Μαρτίου 2021 και ώρα 09:00 π.μ.

«Αποτελεί αδήριτη υποχρέωση και προσωπική μου ευθύνη, η συμβολή μου, μέσα από τον θεσμικό ρόλο της Εισηγήτριας στη διερεύνηση με πληρότητα και αντικειμενικότητα, μίας ακόμα υπόθεσης που φέρεται ότι εκπορεύθηκε από την Κυβέρνηση Σύριζα, με σκοπό αυτή τη φορά τον έλεγχο του τύπου.» δήλωσε η κα. Παπακώστα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.