Έγκριση του αιτήματος της εταιρείας «ΕΜΦΙΑΛΩΣΕΙΣ ΑΜΑΡΑΝΤΟΥ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ Ι.Κ.Ε.» – Η απόφαση

1 569

Εγκρίθηκε σύμφωνα με την ανάρτηση της Απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Μετεώρων η αίτηση της εταιρείας «ΕΜΦΙΑΛΩΣΕΙΣ ΑΜΑΡΑΝΤΟΥ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ Ι.Κ.Ε.» για παραχώρηση – εκμίσθωση του δικαιώματος αποκλειστικής χρήσης και εμφιάλωσης – εμπορίας του πόσιμου ύδατος από την κοινοτική πηγή «Γκούρα» της Κοινότητας Αμαράντου, καθώς και του σχεδίου σύμβασης με το ∆ήμο Μετεώρων.

Η απόφαση που έχει αναρτηθεί στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ αναφέρει:

Την έγκριση της από 16-10-2020 αίτησης της εταιρείας «ΕΜΦΙΑΛΩΣΕΙΣ ΑΜΑΡΑΝΤΟΥ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ Ι.Κ.Ε.» για παραχώρηση- εκμίσθωση του δικαιώματος αποκλειστικής χρήσης και εμφιάλωσης- εμπορίας του πόσιμου ύδατος από την κοινοτική πηγή «Γκούρα» της Κοινότητας Αμαράντου, καθώς και του σχεδίου σύμβασης με το ∆ήμο Μετεώρων.

Ήτοι οι ∆ημοτικοί σύμβουλοι κ.κ. Χρήστος Σινάνης, Πολυζώης Χαλατσάκης, ∆ημήτριος Ζαμπούρας, Σπύρος Θεμέλης, Κων/νος Ράντος ,Ιωάννης Γιαννούλας Μαρία Φροσυνάκη, Κων/νος Παπάντος ,Ευαγγελία Μπαντέκα Νάνη, Χρήστος Παπαγεωργίου, Αθανάσιος Καραπέτσας, Ζιώγας ∆ημήτριος, Τράντου-Βουρλίτση Βασιλική, Αντώνιος Τούλας και ο Πρόεδρος της Κοινότητας Αμαράντου κ. Νταλαμάγκας ∆ημήτριος.

Οι κάτωθι δημοτικοί σύμβουλοι ψήφιζαν αναβολή (απείχαν της ψηφοφορίας αφού δεν ψήφισαν ναι, όχι, λευκό ή παρόν σύμφωνα με το αιτιολογικό μέρος της απόφασης) ήτοι οι κ.κ. Σωτήριος Παπαχρήστος, Νικόλαος Φωλίνας, Νικόλαος Μπαντανίκας, Στέφανος Θεοχάρης, ∆ημήτριος Λύπας, Παπανικολάου, ∆ημήτριος Κόττης, Γεώργιος Αρσενίου, Βασίλειος Τσίκαρης, Γεώργιος Θώμος, Χρήστος Μαλακασιώτης, Βασίλειος Κερασοβίτης, Ελευθέριος Αβραμόπουλος, Ιωάννης Παπαμιχαήλ, Σωτήριος Παππάς, Ανδρέας Καλτσούδας, Κων/νος Γρηγορίου, Τσαραπατσάνη Βασιλική και Γεώργιος Χαντζιάρας.

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

1 Σχόλιο
  1. ΟΧΙάς λέει

    Για να δούμε θα πίνουν νερό στο όνομά τους η θα λουστούν. Ο χρόνος θα δείξει.

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.