Εγκαίνια για το νέο ασθενοφόρο του Κ.Υ. Καλαμπάκας

Την περασμένη Παρασκευή 12 Ιουνίου πραγματοποιήθηκαν στον αύλειο χώρο του Κέντρου Υγείας Καλαμπάκας τα εγκαίνια του νέου ασθενοφόρου του Κέντρου Υγείας Καλαμπάκας.

0 360

Την περασμένη Παρασκευή 12 Ιουνίου πραγματοποιήθηκαν στον αύλειο χώρο του Κέντρου Υγείας Καλαμπάκας τα εγκαίνια του νέου ασθενοφόρου του Κέντρου Υγείας Καλαμπάκας.

Την περασμένη Παρασκευή 12 Ιουνίου πραγματοποιήθηκαν στον αύλειο χώρο του Κέντρου Υγείας Καλαμπάκας τα εγκαίνια του νέου ασθενοφόρου του Κέντρου Υγείας Καλαμπάκας. Όπως είχαμε αναφέρει και σε προηγούμενο ρεπορτάζ η απόκτηση ενός νέου ασθενοφόρου αποτελούσε αίτημα χρόνων των εργαζομένων του Κέντρου Υγείας Καλαμπάκας διότι το ήδη υπάρχων ήταν αρκετά παλιό. Αφού το αίτημα των υπαλλήλων δεν έγινε ποτέ δεκτό από τους αρμόδιους φορείς εκείνοι στράφηκαν στη βοήθεια της Ιεράς Μονής Βαρλαάμ η οποία ανταποκρίθηκε στο άιτημά τους. Οι διαδικασίες ολοκληρώθηκαν και έτσι πριν λίγες μέρες το νεό ασθενοφόρο αξίας 70 χιλιάδων ευρώ παραδόθηκε στο Κέντρο Υγείας Καλαμπάκας. Τα εγκαίνια πραγματοποιήσε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σταγών και Μετεώρων κ.κ. Σεραφείμ παρουσία του Ηγουμένου της Ιεράς Μονής Βαρλαάμ Πατέρα Ισίδωρου και Μοναχών της Μονής, του Αντιπροέδρου ΕΚΑΒ Ελλάδος κ. Τζανετή, του Διευθυντή ΕΚΑΒ Θεσσαλίας κ. Παπαγγελή, της Διοικητού του Νοσοκομείου Τρικάλων κ. Πέτσα, του Δημάρχου Καλαμπάκας κ. Μπουτίνα, των Δ.Σ. κ.κ. Δήμου και Βλιώρα, των εργαζομένων στο ΕΚΑΒ και στο Κ.Υ. Καλαμπάκας. Ολοι οι εργαζόμενοι του ΕΚΑΒ ευχαρίστησαν τον Πατέρα Ισίδωρο και την Ιερά Μονή Βαρλαάμ για την άμεση ανταπόκριση στο άιτημά τους. Να αναφέρουμε επίσης ότι η Μονή εκτός του ασθενοφόρου δώρισε και ένα σύγχρονο τηλεφωνικό κέντρο στο ΕΚΑΒ Θεσσαλίας. Επίσης ένα ακόμη αίτημα των εργαζομένων του ΕΚΑΒ Θεσσαλίας είναι να αποκτήσει το ΕΚΑΒ Καλαμπάκας τη δική του στέγη. Ο Δήμαρχος Καλαμπάκας κ. Μπουτίνας απάντησε πρόθυμος να ανταποκριθεί στο αίτημά τους όμως ένα μεγάλο εμπόδιο αποτελεί το γεγονός ότι ενώ υπάρχουν κτίρια τα οποία θα μπορύσαν να χρησιμοποιηθούν για τη στέγαση του ΕΚΑΒ Καλαμπάκας η πολιτεία δεν τα παραχωρεί για εκμετάλλευση.

Εγκαίνια για το νεό ασθενοφόρο του Κ.Υ. Καλαμπάκας

Εγκαίνια για το νεό ασθενοφόρο του Κ.Υ. Καλαμπάκας

Το φωτογραφικό υλικό μας παραχώρησε ο Νίκος Σαλέπης

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.