Έγινε η επίδοση του τιμητικού τόμου στον Καλαμπακιώτη Ομότιμο καθηγητή Αγγειοχειρουργικής, Χρήστο Δ. Λιάπη από το Πανεπιστήμιο Αθηνών

Την Παρασκευή, 27 Απριλίου 2018 πραγματοποιήθηκε στη Μεγάλη Αίθουσα του Πανεπιστημίου Αθηνών εκδήλωση επίδοσης τιμητικού τόμου

0 305

Την Παρασκευή, 27 Απριλίου 2018 πραγματοποιήθηκε στη Μεγάλη Αίθουσα του Πανεπιστημίου Αθηνών εκδήλωση επίδοσης τιμητικού τόμου από το Πανεπιστήμιο Αθηνών στον Ομ. Καθηγητή Αγγειοχειρουργικής, Χρήστο Δ. Λιάπη, Πρόεδρο του Επιστημονικού Συμβουλίου του Ιατρικού Κέντρου Αθηνών.

Την εκδήλωση χαιρέτισαν η Κοσμήτωρ της Σχολής Επιστημών Υγείας, Καθηγήτρια Χ. Σπηλιοπούλου, ο Αναπληρωτής Πρόεδρος της Ιατρικής Σχολής, Καθηγητής Θ. Λιακάκος, ο Πρόεδρος της ΕΚΙΠΑ, Καθηγητής Π. Σκανδαλάκης, ο Πρόεδρος του Σώματος Ομοτίμων Καθηγητών, Ομ. Καθηγητής Δ. Κόκκινος, ο Καθηγητής του Πανεπιστημίου του Μιλάνου G. Biasi, ο Καθηγητής του Πανεπιστημίου του Μονάχου H. Eckstein και ο Καθηγητής του Πανεπιστημίου της Λισαβόνας J. Fernandes. Την παρουσίαση του έργου του τιμωμένου έκανε ο Καθηγητής Αγγειοχειρουργικής του ΕΚΠΑ, Γ. Γερουλάκος.

Η επίδοση του τόμου έγινε από τον Αναπληρωτή Πρύτανη Υγείας & Κοινωνικής Πολιτικής του ΕΚΠΑ, Καθηγητή Γ. Ζωγράφο.

Στην εκδήλωση, η οποία έγινε με παρουσία δεκάδων επιφανών Ελλήνων και ξένων επιστημόνων, συμμετείχαν ο Πρόεδρος της Ακαδημίας Αθηνών, Ακαδημαϊκός κ. Α. Κουνάδης και ο Πρόεδρος του Ομίλου Ιατρικού Αθηνών Δρ. Γ. Β. Αποστολόπουλος.

Ιατρικό Κέντρο Αθηνών

liapis xrhstos omotimos kath 1

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.