Έφυγε από την ζωή ο συντοπίτης μας πρώην Δήμαρχος Πάρου Χρήστος Βλαχογιάννης

0 2.919

Έφυγε από την ζωή ο συντοπίτης μας με καταγωγή από την Διάβα Καλαμπάκας τέως δήμαρχος Πάρου, Χρήστος Βλαχογιάννης.

Ο Χρήστος Βλαχογιάννης νοσηλεύτηκε για τρεις εβδομάδες στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου Λάρισας και οι ευχές όλων ήταν να ξεπεράσει το πρόβλημα που αντιμετώπιζε αλλά δυστυχώς δεν τα κατάφερε..

Για τον θάνατο του Χρήστου Βλαχογιάννη γράφει σχετικά το blog της Πάρου fileleutheros.net

Έφυγε από τη ζωή πριν λίγα λεπτά ο τέως δήμαρχος Πάρου, Χρήστος Βλαχογιάννης. Ο πολυαγαπημένος Χρήστος πολέμησε επί τρεις συνεχείς εβδομάδες στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου Λάρισας, παλεύοντας με την ίωση του κορωνοϊού.

Αυτές οι τρεις εβδομάδες ήταν δραματικές, καθώς καθημερινά έρχονταν αντιμέτωπος με διάφορα άλλα προβλήματα, είτε με ιώσεις εντός του νοσοκομείου, είτε με επιπλοκές στα νεφρά του και πολλές άλλες καταστάσεις που δημιουργήθηκαν και πληροφορούμασταν καθημερινά από την πολυαγαπημένη σύζυγό του, Άννα και άλλα άτομα του περιβάλλοντός του.

Ο Χρήστος είχε βρεθεί στη Διάβα Καλαμπάκας (τόπος ιδιαίτερης καταγωγής του) όταν η μητέρα του είχε αρρωστήσει βαριά. Εκεί ο Χρήστος ασθένησε από τον κορωνοϊό, ενώ η μητέρα του έφευγε από τη ζωή… Στη συνέχεια η σύζυγός του Άννα που είχε μεταβεί στη Διάβα Καλαμπάκας, εσπευσμένα τον μετέφερε στο νοσοκομείο. Από εκείνη τη στιγμή και για τρεις ολόκληρες εβδομάδες ο Βλαχογιάννης ήταν στην εντατική βοηθούμενος από τα μηχανήματα για να είναι στη ζωή. Τα μεσάνυχτα της 24ης Οκτωβρίου και λίγο πριν το ξημέρωμα της 25ης ο πολυαγαπημένος Χρήστος, μας άφησε χρόνους.

Καλό ταξίδι φίλε μας καλέ, καλό ταξίδι…

Δ.Μ.Μ.

Επίσης για τον θάνατο του Χρήστου Βλαχογιάννη έγραψε και ο έπαρχος Πάρου κ. Μπίζας όπως γράφει το cyclades24.gr :

“Με θλίψη πληροφορηθήκαμε τον πρόωρο χαμό του πρώην Δημάρχου Πάρου Χρήστου Βλαχογιάννη.
Ο Χρήστος Βλαχογιάννης υπηρέτησε την αυτοδιοίκηση για πολλά χρόνια ( Κοινότητα Μάρπησσας και Δήμο Πάρου ).
Όλοι όσοι τον γνωρίσαμε, αναγνωρίζαμε στο πρόσωπο του έναν ιδιαίτερα εργατικό και έντιμο αυτοδιοικητικό συμπατριώτη που με το έργο του άφησε την σφραγίδα του στο νησί μας.
Έδωσε πολλές αυτοδιοικητικές μάχες στις οποίες βγήκε νικητής.
Η τελευταία του μάχη με τον κορωνοϊό δυστυχώς αποδείχτηκε άνιση…
Εύχομαι κουράγιο και δύναμη στην οικογένεια του.
Αιωνία του η μνήμη!”

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.