Έφυγε από την ζωή ο Λαρισαίος τραγουδιστής Γιώργος Τρομάρας

0 987

Το Παράρτημα Λάρισας του Πανελλήνιου Μουσικού Συλλόγου με θλίψη ανακοινώνει πως έφυγε από την ζωή ο συνάδελφος τραγουδιστής Γιώργος Τρομάρας.

Το όνομα του συναδέλφου Γιώργου συνδέθηκε για αρκετά χρόνια με την παραδοσιακή μουσική και την λαϊκή διασκέδαση στην περιοχή μας.

Ο Γιώργος ήταν παιδί μεγάλης μουσικής οικογένειας, γεννήθηκε στο Βελεστίνο Βόλου και μεγάλωσε στην Λάρισα.

Για πολλά χρόνια έζησε στην Αθήνα και τραγούδησε δίπλα σε μεγάλους ερμηνευτές του ελληνικού μας τραγουδιού, κυκλοφορώντας ταυτόχρονα αρκετούς δίσκους. Ο αείμνηστος πατέρας του Βασίλης ήταν σπουδαίος δεξιοτέχνης στο κλαρίνο, ενώ ο αδερφός του Νίκος από τις σημαντικότερες φωνές του παραδοσιακού μας τραγουδιού με τεράστια μουσική διαδρομή.

Την περίοδο της πανδημίας ο συνάδελφος Γιώργος μέσα στα πολλαπλά προβλήματα οικονομικά, επιβίωσης αλλά και υγείας που αντιμετώπιζε ακούμπησε στον Πανελλήνιο Μουσικό Σύλλογο στον οποίο έγινε μέλος του. Από το σωματείο μας πήρε δύναμη δίνοντάς μας όμως ταυτόχρονα πείρα και θάρρος στα πρώτα μας βήματα ως παράρτημα του ΠΜΣ να συνεχίσουμε αποφασιστικά τον αγώνα για αλληλεγγύη και στήριξη όλων των συναδέλφων. Ήταν μάλιστα και ο ίδιος μεταξύ όσων συμμετείχαμε στην μαραθώνια συναυλία για την ενίσχυση των καλλιτεχνών ακριβώς 2 χρόνια πριν, την ίδια μέρα με σήμερα τον Ιούνιο του 2021.

 

thessaliatv.gr

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Litespeed Greek Web Hosting by NetSpace.gr