Έφυγε από την ζωή ο Δήμαρχος Φαρκαδόνας Γιάννης Σακελλαρίου

0 579

Μετά από μια γενναία και δύσκολη μάχη με την επάρατο έφυγε από τη ζωή το μεσημέρι της Τρίτης σε ηλικία 69 χρόνων ο δήμαρχος Φαρκαδόνας, Γιάννης Σακελλαρίου.

Η είδηση σκόρπισε απέραντη θλίψη σ’ όλο το Δήμο Φαρκαδόνας, στον ιατρικό και αυτοδιοικητικό κόσμο, στην οικογένειά του, αλλά και στους φίλους του.

Ο Γιάννης Σακελλαρίου γεννήθηκε το 1951 στην Οιχαλία όπου έζησε τα παιδικά και εφηβικά του χρόνια για να φύγει από το χωριό με την ενηλικίωσή του για να πραγματοποιήσει τις σπουδές του στην Ιατρική. Η αγάπη για τον τόπο του δεν του έθεσαν εμπόδια στην επιστροφή στον γενέθλιο τόπο.  Επέστρεψε στην περιοχή για να δημιουργήσει οικογένεια και να ασχοληθεί με την Ιατρική. Εργάστηκε πάνω στον κλάδο του, υπηρετώντας την Επιστήμη και τον άνθρωπο, προσφέροντας ζωή. Κατά την πορεία του στην Ιατρική εργάστηκε σε νοσηλευτικά ιδρύματα της χώρας κάνοντας την ειδίκευσή του στην Παθολογία και στο νομό με σημαντικότερη την επιστροφή του στο Κέντρο Υγείας Φαρκαδόνας, όπου διετέλεσε διευθυντής της μονάδας επί σειρά ετών και για περισσότερο των 15 ετών.

Αποσύρθηκε από την ενεργό ιατρική δράση στα τέλη του 2018, όπου και συνταξιοδοτήθηκε.

Ταυτόχρονα με την Ιατρική, η αγάπη του για τον τόπο τον ώθησε να ασχοληθεί με τα κοινά, προσφέροντας στο τόπο του, αλλά και γενικότερα στο νομό. Εκλέχτηκε επί Νομαρχίας Ηλία Βλαχογιάννη, νομαρχιακός σύμβουλος και λίγο αργότερα εξελέγη πρόεδρος του νομαρχιακού συμβουλίου Τρικάλων. Νωρίτερα είχε εκλεγεί πρόεδρος της Οιχαλίας προσφέροντας στο τόπο που τόσο αγάπησε. Στις 14 Σεπτεμβρίου του 2018 έλαβε την απόφαση να διεκδικήσει στις εκλογές του 2019 την δημαρχία στο Δήμο Φαρκαδόνας, όπου και διεκδίκησε με πέντε αντιπάλους. Στις 2 Ιουνίου του 2019 εκλέγεται δήμαρχος Φαρκαδόνας, ορκίζεται στις 25 Αυγούστου του 2019 και αναλαμβάνει την 1η Σεπτεμβρίου του 2019.

Άνθρωπος αγαπητός, φιλικός και προσιτός με όλους το κόσμο, εξέφρασε την διάθεση να προσφέρει και να οδηγήσει το Δήμο Φαρκαδόνας σε αναπτυξιακή τροχιά. Το σοβαρό προβλήματα υγείας έκοψαν πρόωρα το νήμα της ζωής, δίχως να εκπληρώσει τους στόχους που έθεσε.

krinilive.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.