Έφυγε από τη ζωή ο δημοσιογράφος Τάσος Θεοδωρόπουλος

0 618

Την τελευταία του πνοή άφησε ο δημοσιογράφος Τάσος Θεοδωρόπουλος που νοσηλευόταν από τις αρχές του μήνα στην εντατική του νοσοκομείου Γ. Γεννηματάς σε σοβαρή κατάσταση με κορονοϊό και σηψαιμία.

Η δυσάρεστη είδηση έγινε γνωστή από το προσωπικό του προφίλ στο Facebook. Φίλοι και συνεργάτες του δημοσιογράφου τον αποχαιρετούν με αναρτήσεις στα social media.

«Δε ξέρω αν σε περίμεναν, αν σου έστρωσαν κόκκινο χαλί, αν άνοιξαν την αγκαλιά τους να χωθείς μέσα σαν μικρό παιδί.. εύχομαι να τους βρήκες όλους. Το μπαμπά σου, τον θείο μου, τον μπαμπά μου, τον θείο σου, τον παππού Τάσο, τη γιαγιά Μαρία… εύχομαι να σε καλοδέχτηκαν ντυμένο στα άσπρα καρδούλα μου, με την ψυχή πιο ανάλαφρη πια κι από 21 γραμμάρια» έγραψε η οικογένειά του.

Σημειώνεται ότι ο γνωστός δημοσιογράφος είχε αποκαλύψει πριν από έξι χρόνια ότι είναι φορέας του ΑIDS, αλλά και τον εθισμό του στο αλκοόλ. «Είμαι ο ΤΑΖ και μολονότι δεν με λες ακριβώς χαρούμενο άνθρωπο, θα διεκδικώ το δικαίωμα στη χαρά όποιου του έχει στερηθεί. Ακόμα και με μπουνιές. Απελευθέρωσα από μέσα μoυ μια φορτωμένη από άλλους ντροπή. Όχι για τη δική μου αυτοπροβολή από τη στιγμή που γνωρίζω και δεν με αφορά όμως καθ’ όλου το όποιο προσωπικό ή επαγγελματικό κόστος μπορεί να πληρώσω.

Μου αρκεί να κοιμάμαι ήρεμα ·και να να κάνω σεξ χαμογελώντας. Το έκανα για τη ζωή των άλλων που για μένα είναι άμεσα συνδεδεμένη με τη δική μου. Τον ομοίων μου και φοβισμένων, Δεν ζεις αν δεν αντιμετωπίζεις το κόστος της αλήθειας σου. Κι αν δεν τη χρησιμοποιείς για να βοηθήσεις άλλους, απλά έρπεσαι. Κι αλήθεια ποτέ δεν είχες…».

ethnos.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.