Ευκαιρίες για επιχειρηματικές συνεργασίες στην ευρεία σύσκεψη του Ελληνοκινεζικού Επιμελητηρίου

0 241

Για τις διμερείς εμπορικές σχέσεις Ελλάδας – Κίνας ενημερώθηκαν κατόπιν ανοιχτής πρόσκλησης του Επιμελητηρίου Τρικάλων,  επιχειρηματίες της περιοχής, στο πλαίσιο της Τακτικής Συνεδρίασης του Δ.Σ. του Ελληνοκινεζικού Επιμελητηρίου που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο, 25 Μαΐου στο ξενοδοχείο Ananti City Resort.

Όπως ανέφερε ο Πρόεδρος του Ελληνοκινεζικού Επιμελητηρίου κ. Κωνσταντίνος Γιαννίδης είναι η δεύτερη φορά που η συνεδρίαση πραγματοποιείται εκτός της έδρας του,  κι αυτό λόγω του γεγονότος ότι στη Διοίκησή του εκλέγεται, εδώ και χρόνια, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Τρικάλων κ. Βασίλης Γιαγιάκος.

Τόσο οι κύριοι Γιαννίδης και Γιαγιάκος, όσο και τα υπόλοιπα μέλη του Δ.Σ. αναφέρθηκαν διεξοδικά στα οικονομικά και παραγωγικά δεδομένα της Κίνας, στο εύρος των διμερών εμπορικών σχέσεων, στις ευκαιρίες για ανάπτυξη επιχειρηματικών πρωτοβουλιών, υπό το πρίσμα ότι πρόκειται για μία τεράστια αγορά που προϋποθέτει στόχευση και μεγάλα επιχειρηματικά μεγέθη. Ειδική μνεία έγινε στις ευκαιρίες περαιτέρω ανάπτυξης του τουριστικού ρεύματος από την Κίνα προς τη χώρα μας και ειδικότερα στην περιοχή των Μετεώρων.

Στις εργασίες του Διοικητικού Συμβουλίου και της ευρείας σύσκεψης με επιχειρηματίες της περιοχής, παραβρέθηκαν και χαιρέτισαν ο Υπουργός Οικονομίας και Οικονομικών κ. Κωστής Χατζηδάκης και ο Υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης κ. Δημήτρης Παπαστεργίου. Επίσης, παραβρέθηκαν οι Βουλευτές κ. Θανάσης Λιούτας και κα. Κατερίνα Παπακώστα, η Αντιπεριφερειάρχης Τρικάλων κα. Χρύσα Ντιντή, Αντιδήμαρχοι και Δημοτικοί Σύμβουλοι Δήμων της Π.Ε. Τρικάλων, ο Πρόεδρος της Συνεταιριστικής Τράπεζας κ. Τάσος Λάππας,  ο Πρόεδρος της Ν.Ε. ΤΕΕ Τρικάλων κ. Απόστολος Μπαταβάνης, ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Τρικάλων κ. Χρήστος Μπλουγούρας, εκπρόσωποι της Ομοσπονδίας ΕΒΕ Τρικάλων, Μέλη του Δ.Σ. του Επιμελητηρίου Τρικάλων, εκπρόσωποι Αρχών και επιχειρηματικών Φορέων του τόπου.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Litespeed Greek Web Hosting by NetSpace.gr